Další informace z vývoje aplikace TrucksBook NEXT

Dnes je na čase prozradit další informace z vývoje. Globálním problémem celého systému je náš ban systém, který v tuto chvíli nefunguje úplně správně a dá se docela snadno obejít. Stejně tak je to s registračním systémem. Uživatelé mají založeno zbytečně několik účtů a databáze je tak plná odpadu.

V TB NEXT jsme připravili nový systém ověření. Umožníme vám do něj lehce nakouknout. Podmínkou pro používání TB bude vlastnictví dané hry na Steamu. Přistoupili jsme k tomu, že všechny účty a firmy budou muset být založeny znovu. Důvod je prostý – dosavadní systém je špatný. Nový systém nastolí přesný pořádek.

Vlastnictví hry budeme ověřovat přes Steam. Pod každým účtem na TB bude evidováno Steam ID, nebude tedy možné pro jeden Steam účet mít založeno více profilů. Další podmínkou pro založení profilu bude vlastnictví buď ATS nebo ETS2, případně obou her naráz. TB umožní přístup pouze k funkcím, které se týkají jen vámi vlastněné hry.

Připravili jsme mnohem hodnotnější ochranu, jak zabránit zablokovaným uživatelům v opakovaného přístupu do systému. Její kompletní podobu z bezpečnostních důvodu však neprozradíme. Doufáme, že bude natolik účinná, že se nám podaří eliminovat uživatele s nevhodným chováním.

Zveřejnit odpověď