Odpověď na: Oživenie ETS2

Úvodní stránka Fóra Euro Truck Simulator 2 Diskuze Oživenie ETS2 Odpověď na: Oživenie ETS2

Martin
Účastník

Mně by se líbilo, kdyby hra zohlednila skutečnost, zda bouračku zaviníte nebo ne. Včera jsem si tak jel po dálnici a v pravém pruhu stála cisterna. Vypadala nepojízdná. Tak jsem přejel do levého pruhu a ta mrcha se najednou rozjela a vlítla mi do cesty. No, když máte 70 na tacháku a 20 tun za zádama, tak toho moc nenaděláte. Karambol – stálo mě to 400 Eur za opravu a nějaké EXp body dolů.
Tady by byla moje představa taková, že hra by monitorovala moji jízdu do nějakého logu (to uměl už stařičký Microsoft Train Simulator). V případě kolize by hra vyhodnotila zda jde jen o škrábnutí nárazníků a pokračovala by dál, jakoby se nic nestalo anebo v případě vážnějšího poškození by proběhla animace a následně by oba účastníci kolize stáli někde stranou za přítomnosti policie. Pak by se zobrazil protokol, kde by třeba mohlo být uvedeno: „Policie zjistila, že nejste viníkem nehody, proto škoda bude uhrazena z pojištění viníka a nebudete sankcionován“. Takže by mně nebyla účtována oprava ani odebírány EXp body.
Hodnocení doručení zakázky by záleželo na splnění podmínek – zpoždění, poškozený náklad ap.
Fakt jsem nepochopil, proč jsou vlastně odebírány ty EXp body. Principielně je to podle mne nesmysl. Nějaké zkušenosti jsem si přece vyjezdil a kvůli bouračce je nemůžu ztratit. Nebo jo?