Úvodní stránka › Fóra › Euro Truck Simulator 2 › Poradna › Extérní zakázky ve Skandinávii
- Toto téma obsahuje celkem 5 odpovědí. Do diskuze (3 diskutující) se naposledy zapojil uživatel JirkaHammer a poslední změna proběhla před 6 roky a 1 měsícem.
-
AutorPříspěvky
-
-
28. března 2018 v 15:54 #5981BorecS51Účastník
Zdravim se současným eventem přišla chvíle na řešení mého problému s generováním zakázek ve Skandinávii, jde o to že se mi ve Skandinávii ani do Skadinávie negenerují žadné externí zakázky zkoušel jsem se několikrát vyspat a potom přes konzoli napsat reset (g_force_economy_reset 1) ale stále ten samý problém měl by někdo tušení co s tím ? Mody nemám nainstalováné žadné kromě MP.
Předem díky za odpověďi a rady.
PS. teď jsem zjistil že to dělá i u ostatních mapových DLC (Francie jen nová města např. v Paříži se mi normálně generují)- Téma bylo upraveno před 6 roky a 8 měsíci uživatelem BorecS51.
-
28. března 2018 v 17:17 #5983diZZyÚčastník
Čau,
externí zakázky se negenerují na Tvém počítači, ale přímo na WoTr serveru. Takže spánek, economy reset a módy nemají na generování externích zakázek vliv. Jediné co mě napadá, tak jestli máš propojené DLCéčka s Tvým online účtem.Zapni hru, otevři okno nastavení a ve spodní liště úplně vlevo je podnabídka „Online“. V nově otevřeném okně „Online“ jsou dvě tlačíta „Propojit“ a „Procházet“. Když dáš procházet, měl by se Ti zobrazit všechny mapové DLC + Heavy Cargo (Going East, Vive la France, Italia, Scandinavia, Heavy Cargo Pack, High Power Cargo Pack). Pokud je tam máš, měly by se ti zakázky generovat. Pokud ne, tak si je propoj s WoTr účtem.
-
28. března 2018 v 18:57 #5984BorecS51Účastník
Aha to nejspíš bude ono když jsem rozklikl nabídku „online“ tak to píše „Nepodařilo se propojit nový obsah s World of Trucks, protože aktuálně používaný Steam účet není shodný se Steam účtem použitým na World of Trucks.“ Což se mi zdá poněkud divné jelikož při přihlašování se k účtu ve hře je tam napsáno připojen a když spustím zakázku tak se to v Log booku na WoTr ukáže že ji mám spuštěnou. Mimochodem nevíš/te jak zjistim jaký je název Steam účtu který mám propojený s World of Trucks ?
Možná že vám připadám trochu natvrdlej ale co se tíče WoTr tak to je pro mně trochu španělská vesnice.- Odpověď byla upravena před 6 roky a 8 měsíci uživatelem BorecS51.
-
29. března 2018 v 15:38 #5986diZZyÚčastník
Toto už se párkrát řešilo na SCS fóru a jediná pomoc je kontaktovat přímo jejich podporu na emailu support@scssoft.com.
Pravděpodobně máš zaregistrovaný jiný steam účet na WoTru a ten sám, bez jejich pomoci, nezměníš. -
29. března 2018 v 17:15 #5988BorecS51Účastník
Aha no to je pěkný, tak já je jdu poprosit snad se se mnou budou bavit 🙂
Nicméně děkuji mnohokrát za pomoc a trpělivost. -
18. října 2018 v 22:33 #6463JirkaHammerÚčastník
Ahoj, trápí mě stejný problém ale pouze v ETS 2 píše my to „Nepodařilo se propojit nový obsah s World of Trucks, protože aktuálně používaný Steam účet není shodný se Steam účtem použitým na World of Trucks.“
Zajímavé je že v American truck simulatoru tento problém nemám tam je to připojené bez problémů.
Existuje už nějaké řešení jak vyřešit tento problém ?
-
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.