Mody Spintires a MP

Úvodní stránka Fóra Off-Topic Mody Spintires a MP

• Toto téma obsahuje celkem 3 odpovědi. Do diskuze (2 diskutující) se naposledy zapojil uživatel morrelo a poslední změna proběhla před 8 roky a 8 měsíci.
Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 vlákna odpovědí
  • Autor
      Adamo.K
      Účastník

Chtel bych se zeptat Vas co hrajete Spintires.Mam problem ohledne multiplayeru,jeste jsem ho nikdy nezkousel,ale ted jsem mel chut ho zkusit,ale bohuzel mi nefunguje.Pise mi,ze mam ve hre nepodporovane soubory a neshoduji se,se souboru Spintires,tak ze jsem to pochopil tak,ze tam mam mody a ty tomu asi vadi.Jenze,nevim kde mam ty mody odstranit.
      Treba u ETS je to jednoduche,ale u Spintires jsem nikde zadnou slozku nenasel a ani ve hre se nedaji mody spravovat.
      Tak ze absolutne nevim,kde je mam hledat a to mam vsechny mody pres Steam Workshop.
      Tak kdyby nekdo vedel,rad bych si zkusil MP.Diky

morrelo
      Správce

Tak nejjednodušší je přes Steam verifikovat soubory hry.

Adamo.K
      Účastník

Uz je problem vyresen.Musel jsem odinstalovat a znovu instal.Protoze za tu dobu se nekde nejspise stala chyba.Tak ze je ted uz vse funkcni.

morrelo
      Správce

Proto jsem navrhoval tu verifikaci, to je prakticky jako odinstalace a instalace, akorát rychlejší. Každopádně hlavně, že je problém vyřešen.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 vlákna odpovědí
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.