Nechtěné smazání profilu v ETS2

Úvodní stránka Fóra Euro Truck Simulator 2 Poradna Nechtěné smazání profilu v ETS2

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 vlákna odpovědí
  • Autor
      blacksnow1995
      Účastník

Ahoj všichni,
      Mám dotaz. Nějakým neuvěřitelným způsobem se mi povedlo ve hře nechtěně smazat profil, na kterém jsem měl odehráno cca 600 hodin reálného času apod. Mohu tento smazaný profil dostat zpátky a jestli ano, tak jak ? Profil jsem smazal přímo ve hře. Děkuji za odpověď 🙂

morrelo
      Správce

Ahoj, ve složce \Dokumenty\Euro Truck Simulator 2 bys měl mít několik složek s názvem profiles a v závorce verzi hry. Hra při každé aktualizaci hry profil zálohuje, takže stačí vzít obsah ze složky profiles(verze_hry).bak a překopírovat do normální složky profiles. Profil sice nebude úplně aktuální, ztratíš veškerý postup od poslední aktualizace hry, ale hádám že to je mnohem lepší než ztratit vše.

blacksnow1995
        Účastník

Díky moc kamaráde, funguje mi to. Spadl snad meteorit ze srdce.

Limtrik
        Účastník

Dobrý den a dá se nějak vrátit level např. když jsem si dneska zkoušel obnovit profil tak jsem měl na některém profilu 13 úroveň místo 18 a proto by mě teda zajímalo jestli se to dá nějakým způsobem vrátit? Předem děkuji za odpověď

bennynew
      Účastník

Ahoj. měl bych otázku. Normálně jsem zapnul ets2 a všechno šlo úplně normálně (zrovna jsem zkoušel nového dafa), a když jsem se chtěl podívat na modifikace tak jsem si všiml že jsem na mém druhém profilu a ten první nějak zmizel, neměnil jsem profil nic takového, a absolutně nevím co s tím zkoušel jsem i radu morrela ale nic. předem děkuji za odpověď.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 vlákna odpovědí
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.