Problém s volantem

Úvodní stránka Fóra Euro Truck Simulator 2 Poradna Problém s volantem

Aktuálně je na stránce zobrazeno 6 vláken odpovědí
  • Autor
      Marcus_cz
      Účastník

Zdravim,
      mám problém s nastavením volantu ( Logitech G27) ve hře. Přesněji nesouhlasí otáčení v reálu a ve hře, což mi dříve normálně šlo. Po smazání profilu, kde to šlo jsem založil nový profil a tím mi to přestalo jít. Do určitého bodu mi volant souhlasí se hrou, ale než dosáhnu plného otočení volantu (900 stupňů) v reálu, ve hře mi zrychlí. Ve volantu problém není, protože na ostatních hrách běží jak má. Toto se mi děje jen u ETS a ATS také. Zkusil jsem snad vše co mě napadlo a nic nepomohlo. Prosím o pomoc a budu rád za každé rady díky moc.

morrelo
      Správce

Ahoj, máš deaktivované klávesy pro otáčení v nastavení kláves? Zároveň nemáš nastavenou nějakou nelinearitu řízení nebo něco podobného?

Marcus_cz
      Účastník

Nelinearitu jsem kontroloval tam chyba nebude. Tu klávesnici zkusím, jen pro upřesnění je to myšleno jako deaktivovat řízení na klávesnici, klávesy co jsou zvolené pro zatáčení. Jen jestli to správně chápu.

Marcus_cz
      Účastník

Ta klávesnice zabrala, takovou dobu se s tím trápím, díky moc 🙂

morrelo
      Správce

Ano, přesně to jsem myslel, takže super, že to pomohlo, není zač 😉

AIden
      Účastník

mám taky problém že když otočím s volantem v reálu je to pomalé ale ve hře to škubne ale nastavení kláves najdu kde ?

Marcus_cz
      Účastník

Normálně nastavení -> klávesnice a hned na začátku je nastavení na jízdu dopředu, do leva atd. tak pro tyto úkony zvol třeba šipky, protože ihned po volbě volantu ve hře se ti ten volant automaticky přiřadí a nastaví podle potřeb hry.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 6 vláken odpovědí
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.