radio

• Toto téma obsahuje celkem 18 odpovědí. Do diskuze (5 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Doc46 a poslední změna proběhla před 6 roky a 12 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 17 vláken odpovědí
  • Autor
      Bořek & co.
      Účastník

měl bych dotaz, jestli někdo ví jak dostanu do nabídky radiostanic “ radio beat“ předem děkuji.

Hellforce
      Účastník

Myslím,že Skipper ti poradí.Mě pomohl též jak dostat radio do hry.Chtěl jsem tam dostat radio,kde se hraje thrash metal,bohužel to americký místní radio z Kalifiornie mělo sice v záhlaví napsano rock/metal,ale nic moc.

morrelo
      Správce

Stačí si přečíst naše informační sekce… konkrétně https://svetsim.cz/american-truck-simulator/otazky-a-odpovedi/

Hellforce
      Účastník

No ono je to i popsaný někde v tý složce co je v dokumentech,myslím ale co se týká mě,byl jsem mimo.Skipper mi to udělal a byl klid 🙂 🙂

morrelo
      Správce

To, že je to tam popsané, taky v těch otázkách a odpovědích zmiňujeme 🙂 Opravdu si to stačí přečíst a zvládne to každý. A pokud dojde k nějakému problému, rádi poradíme konkrétně.

Bořek & co.
      Účastník

je pravda že je to tam napsaný ale pro člověka jako já je to, obávám se poněkud složitější. Tak poprosím někoho zda mi může napsat link tak abych když ten dokument otevřu ho tam vkopíroval. Dík

Hellforce
        Účastník

„the blue builder“ napsal si to naprosto přesně.Jsem stejnej,nějaký značky či co mi prostě nic neříkají.

morrelo
      Správce

Pošli mi soubor \Dokumenty\Euro Truck Simulator 2\live_streams.sii a přidám ti to tam. Jinak pokud sis už nechal přes hru načíst rádia z internetu, chceš je tam nechat nebo tam mít jenom to jedno vybraný rádio?

Bořek & co.
      Účastník

No mě se jedná o jen o radio Beat, ale jen v ATS, protože v ETS2 radio Beat mám. Rozuměj, já jsem to už zkoušel, protože na truckgame.cz už toto téma taky řešili a nepovedlo se mi to. Jsou věci z kterými si pořadím ale tohle jde mimo mě. Až budu odpoledne doma tak ti poslu tu složku.

morrelo
      Správce

Tak rádio Beat je v ETS2 standardně, protože se jedná o rádio v Evropě. Naopak v ATS jsou standardně jenom americká rádia.

Skipper
      Moderátor

A zkopírovat řádek rádia Beat do ATS a jen přepsat číslo už je fakt to nejmenší.. 🙂

Bořek & co.
      Účastník

no jo že mě to hned nenapadlo, tak tohle jsem zvládl ale radio se stále načítá a nehraje, dá se tohle pořešit?

morrelo
      Správce

Dá, pošli mi ten soubor, jak jsem říkal 🙂

Bořek & co.
      Účastník

bohužel, radio se stále načítá.

morrelo
      Správce

A v ETS2 se ti to rádio načítá?

Bořek & co.
      Účastník

No to je právě to co mě udivuje, v ets2 mi to hraje v pohodě, ale vzpomínám si že tak před rokem mi po jedné aktualizaci taky přestalo hrát (přeplo se na další v pořadí) a trvalo to do dalšího updatu.

morrelo
      Správce

Tak zkus do \Dokumenty\American Truck Simulator\live_streams.sii dát jenom tohle:

SiiNunit
      {
      live_stream_def : .live_streams {
      stream_data[]: "http://ice6.abradio.cz/beat128.mp3|R\xc3\xa1dio Beat|Classic rock|CZE|128"
      }
      }

Musí to fungovat, jinak nevim.

Bořek & co.
      Účastník

morrelo : dík moc, konečně to funguje.

Doc46
      Účastník

Ahoj, prosim vas nemate nekdo v ETS 2 funkcni Radio City – Osmdesatka/90s? Nechtel jsem zakladat dalsi tema, tak to davam sem i kdyz je to ATS..Nebo, kdyz bych poslal soubor, pridal byste me to tam nekdo?
      Diky

Aktuálně je na stránce zobrazeno 17 vláken odpovědí
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.