Save

Aktuálně je na stránce zobrazeno 8 vláken odpovědí
  • Autor
      TomTom
      Účastník

čaute. Dnes som musel preinštalovať Win a tým som stratil posledný save, ale na Steame mám povolené synchronizovanie uložených hier. Má túto možnosť aj ETS? A ako sa k ním dostanem? Díky za rady 🙂

Miroslav
      Účastník

Som na tom podobne vo vlastnostiach hry ako aj steamu mám povolenú synchronizovanie informácií a nastavení no ale nie som si istý či to funguje aj s ukladaním profilu (dosť pravdepodobne nie) a nie len čisto z nastavením hry (npr. Dota 2 ukladá cfg, nastavenia ovládania u kt. mi svieti stav 4mb z 2gb u ets je to 0mb z 1gb….) 😉

morrelo
      Správce

ETS 2 zatím ukládání savů na Steam Cloud neumožňuje, takže pokud sis save neuložil jinak, tak jsi o něj bohužel přišel.

TomTom
      Účastník

Tak ďakujem, čo už zálohu mám ale až z verzie 1.22 takže nejakých 30 000 km v čudu…

mack32cz
      Účastník

Při reinstalaci win jsi formátovat disk? Pokud ne, na disku by měla být složka „old windows“ nebo něco podobného ,kde jsou všechny soubory z předchozí instalace. Takže i tvoje save.

Kamil Jet Li
      Účastník

Když člověk něco neví a zeptá se, je blbec na chvilku. Když se nezeptá, je blbec napořád . Proto se ptej ať neumřeš blbej!

Mohu,respektivě mažu s dokumentu už dlouho profily se staršimi verzemi,nechávám pouze složku profil a složku profil s nejnovější verzí.Uškodí to něčemu?

morrelo
      Správce

Neuškodí to ničemu, pokud nebudeš ty starší savy potřebovat třeba kvůli nějakým modifikacím.

Skipper
      Moderátor

Přesně tak, je dobré si to nechávat, kvůli pozdější obnově například.. 🙂 Ale to že je smažeš je v podstatě úplně jedno.

Kamil Jet Li
      Účastník

Dají se použít mé save u někoho jiného?Někde jsem slyšel,že pokud mám wotr tak to nepujde.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 8 vláken odpovědí
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.