World of Trucks

Úvodní stránka Fóra Euro Truck Simulator 2 Poradna World of Trucks

• Toto téma obsahuje celkem 9 odpovědí. Do diskuze (2 diskutující) se naposledy zapojil uživatel morrelo a poslední změna proběhla před 8 roky a 5 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 9 vláken odpovědí
  • Autor
      Kamil Jet Li
      Účastník

Zdravím morrela a skippera,zda se,že jako nový uživatel wotru budu muset opětovně vás požádat o rady a tím vás zase obtěžovat a píšu to hlavně proto,že já jsem snad jediný co dost věci neví,všichni ostatní jakoby s ničím neměli problém,nebo se nechcou možná ptát na blbosti,možná taky proto,že už to hrají dost dlouho a vědí dost.MP během 14 dnů hraní jsem už pochopil a není se tam na co ptát i proto,že už mě to nebaví.
      Takže k tématu:
      1.Oficiální stránky wotru asi nejdou dát do češtiny?
      2.Při aktivaci přes aplikaci steam mi vyskočila tabulka wotru,ale ted ji nemohu v aplikaci steam najít.Jde mi o to,nedívat se na wotr přes webové stránky,ale přes ten steam.
      3.V profilu je k dispozici údaje o motoru,převodovce atd,ale nelze s tím nic dělat.K čemu to slouží?
      4.Jsou tam k dispozici 8 achievementu.Nemáte v úmyslu je přeložit?
      5.Kde zjistim údaje o ostatních hráčích?

morrelo
      Správce

1. Nejdou
      2. Přes Steam se na WoTr nedíváš, díváš se na něj přes internetový prohlížeč integrovaný ve Steamu. Ten ve hře spustíš stiskem Shift+TAB. Veškeré zakázky se už ale od posledního updatu berou přímo přes hru, takže WoTr stránku ani nemusíš zobrazovat.
      3. Musíš si ve hře udělat screenshot svého tahače, který přes hru nahraješ na WoTr. Následně se na tvém profilu automaticky zobrazí screenshot tvého tahače a veškeré údaje o jeho konfiguraci.
      4. Myslíš achievementy na WoTr? To souvisí s první otázkou, WoTr je zatím k dispozici pouze v angličtině.
      5. Na stránce WoTr nahoře klikneš na search a vyhledáš nick člověka, jehož profil chceš vidět. Nebo pokud znáš id toho hráče, můžeš ho napsat rovnou do adresy – třeba moje ID je 8, takže https://worldoftrucks.com/en/online_profile.php?id=8

Kamil Jet Li
      Účastník

2.Steam vím jak se spouští,nedocvaklo mi,že nemám hledat aplikaci wotr,ale ten webový prohlížeč v tom steamu,který se nachází dole vlevo.Nějak jsem si ho nevšiml.Vždycky když jsem se chtěl podívat na svůj wotr profil,musel jsem vypnout hru a jít na svůj prohlížeč v pc.Takže vyřešeno.
      3.vyzkouším 🙂
      4.Ano.Achievementy z ETS2 a ATS jste asi nepřekladali vy a zkopírovali ze steamu a vložili zde na web?Myslel jsem,zdali by jste je,zde do Ostatní/Aplikace/World of Trucks nepřeložili,těch 8 achievementu?
      5.Neznám nikoho,myslel jsem nějaký globální žebříček všech hráču.Jen tak pro shlédnutí.Takže vyřešeno
      Díky moc!

morrelo
      Správce

4. ETS2 i ATS překládám přímo já, včetně achievementů, takže v tom není problém. Jo, dobrý nápad, přidám sekci s achivementama pro WoTr.
      5. Globální statistiky zatím nejsou, ale předpokládám, že na tom vývojáři ještě zapracují.

Kamil Jet Li
      Účastník

Ok super,překlad se bude hodit.Ještě jednou díky za pomoc,vše jde jak má.

morrelo
      Správce
      Kamil Jet Li
      Účastník

Každou chvíli se tam dívám a máme je tu.Díky za ochotu,doufám,že to ocení více lidí,at není tvá pracnost jen kvůli mě. 😀

Kamil Jet Li
      Účastník

Jen malá poznámka. Při rozkliknuti wotru jsou k dispozici novinky a achievementy,ale pokud kliknu jen na ten wotr tak tam chybi ta sekce trofejí. Hodně lidi to tak můžou rozkliknout a o těch trofejích nebudou vědět 😮

• Odpověď byla upravena před 8 roky a 5 měsíci uživatelem Kamil Jet Li.
      Kamil Jet Li
      Účastník

Teoreticky přes mobil to může být matoucí,přes web se to zobrazí,takže to přehlednutelné není.

morrelo
      Správce

Díky, opraveno.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 9 vláken odpovědí
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.