Datum vydání DLC Vive La France!

Jak jsme předznamenali v předchozí novince, vývojáři dnes přicházejí s důležitým oznámením ohledně připravovaného DLC Vive La France!

Rozšíření mapy nazvané „Vive La France!“ bude vydáno 5. 12. 2016 (pondělí), přesněji v 16.00 místního času.

Cena na Steamu bude stanovena stejně jako v případě DLC Skandinávie, tudíž pravděpodobně 17,99 € (~485 Kč). Co se týče fyzických kopií, tam cena záleží na každém distributorovi.

Podle slov vývojářů se vše děje velmi rychle, ještě před týdnem si sami nebyli datem vydání jisti, protože testování a finální dolaďování stále probíhá. Na Steamu tedy možnost zakoupení hry a její aktivace bude hned v den vydání, nicméně fyzické kopie v Česku a na Slovensku budou dostupné o den později, respektive 6. prosince.

Pro přehled přidáváme ještě oficiální popis DLC:

  • Rozsáhlá mapa Francie k prozkoumání
  • 20 000 km nových silnic a dálnic
  • Slavné památky a známá místa
  • 15 nových měst
  • Typické francouzské vesnice a scenérie
  • Vylepšená vegetace, nové lesní ekosystémy
  • Nové místní firmy, pro které můžete pracovat
  • Systém francouzských mýtných bran
  • Nový průmysl, včetně jaderných elektráren
  • Nové náklady k doručení
Novinka 1

38 comments

  1. Tak tohle je teda paradni oznameni, ktere urcite nikdo z nas necekal, ze bude tak brzy. Sakra, a ja jak naschval mam zrovna v pondeli prvni nocni, tak to nevim jak to do rana vydrzim 😀
    A co se tyce traileru, tak nema chybu, hlavne spousta novinek, napr. tramvaje, zuzene cesty atd….

    A ted si jen tak v duchu predstavte, ze by takto byla zpracovana cela mapa Evropy, to by byly proste dokonale.
    Pisi to jen tak pro predstavtu, aby me tady nahodou nekdo neokrikoval, ze moc vymyslim.

    1. Tak ono mě to taky napadlo,ale přeci jenom,hra je už moc daleko na to,aby se dělali stejný úpravy jako je Francie.Myslím,že by to nebylo dobrý.At každej vidí,kam až se to dostalo.Já v tom problém nemám.Hra se stále posouvá dopředu a je to vidět.Něco jinýho,kdyby chtěli přejít na jinej engine (snad jsem to popsal dobře) to už by bylo něco jinýho.To mě spíše napdla jiná zvrhlost,ale to si radši nechám pro sebe

      1. Jo jo ja vedel kdy investovat do nove graficke karty 😀
        Jinak taky se strasne tesim na ty prujezdy vesnicemi, vesnicke cesty atp. To jsem vzdycky chtel a ani u modovanych map jsem na to moc nenarazil. Snad vyjma ProMods ale ta je ukrutne narocna… No a vcera jsem zkusil PC napojit na TV se 4K rozlisenim a ETS2 teda radne prokoukla 🙂 Tedka to zase frcim na stare LG tv s max rozlisenim 1360×768 no a trosku placu 😀 Inu nova tv to k vanocum jisti 😉

      2. Já bych byl třeba pro předělání původní mapy. V současnosti vypadá hra strašně roztříštěně. Skandinávie, budoucí Francie a naproti tomu Anglie, Německo.
        Tobě to jako dlouho hrajícímu hráči třeba nepřijde. Ale vem si nějakého nového potenciálního zájemce, který o této hře nemá takové povědomí, zakoupí si ji. Začne jezdit třeba již ve zmíněném Německu a díky jednotvárné krajině se na hru vykašle.
        Ta několikaletá doba původní části hry je tam znát a za mě je to prostě špatně. Ale já s tím nic nezrobím, rychle si profičím středem Evropy do Slovenska nebo do Švédska a tam se kochám 🙂

        1. Tak v něčem máš pravdu,že jako dlouho „trvajícímu“ hráči to může připadat „fuk“ ale jak už píšu výše,podle mě by to nebylo dobrý.Zdržel by se další vývoj hry.Někdo by to musel zaplatit a zadarmo to nikdo dělat nebude.Prostě tam bude ten vývoj tý hry znát,to se prostě nedá nic dělat.Třeba v daleké budoucnosti,ve velmi daleké vydají ETS3 ale to už bude asi jinak pojatý.

    1. Pjotr: Heh, ja som si ten traktor všimol až keď som pozrel druhýkrát to video… Som z neho natešený jak malý klučina.

      Morrelo: Nevieš či tam bude píla/lesná firma? Aby ten náves na drevo mal aj nejaké využitie, pretože čo je v súčastnosti v hre akože ,,píla“ je nič moc. Ešte s tým novým návesom schwarzmueller by to bolo luxus ísť niekde do lesa po drevo.
      Ako to vyzerá s Renault T? Poprípade aj s novým MAN-om TGX. Už by to chcelo nový ťahač.
      Ešte že mám toho ,,medveďa“, pretože ostatné ťahače sú nuda. Keby prešiel starý MAN rebuild-om, tak to by bola moja druhá varianta, ale v súčastnom stave ani za €.

                1. A to bude asi jen u AI návěsů, že? Hráč si nebude moct zdvihnout nápravu u nějakého lehčího nákladu, popřípadě prázdného návěsu.

      1. Vďaka za info. Keď som objednával dopredu Škandináviu, tak mi to prišlo o jeden deň neskôr na predajňu ako malo, tak dúfam, že teraz mimozemšťan(Alza) nebude meškať. Nech to môžem ,,mastiť“ na Mikulaja.
        Neviem ako vy, ale ATS-čko pôjde na nejakú tu dobu bokom, ešte teraz pohrám do pondelka a zrejme zazimujem svoj ťahač v Amerike 🙂

Zveřejnit odpověď