Eurotunel, tuning, denní doba, …

Za posledních pár týdnů jsme nestíhali, a tak (opět) došlo k tomu, že se tu neobjevily nové informace o vývoji ETS 2. Dnes to ale napravíme, a přineseme vám několik novinek shrnujících to nejpodstatnější. Toto je první z nich, zaměřená výhradně na obrázky, bude následovat novinka s videi a poté s doplňkovými informacemi. Ale teď se již vrhněme na to, proč tu jste…

Dopravní značení

Jak již asi víte, v ETS 2 by mělo být dopravní značení specifické pro každou zemi, tak jak je to ve skutečnosti. Vyžaduje si to sice hromadu práce (hlavně při umísťování značek), ale autoři se k tomu jednou rozhodli, a teď již není cesty zpět. Následující čtveřice obrázků ukazuje několik příkladů dopravního značení ve Francii.

Novinka 1 Novinka 2
Novinka 3 Novinka 4

Denní doba

Tato sada obrázků naznačuje, jakým směrem se vydává vývoj ohledně ztvárnění denního cyklu (den/noc). Nový grafický engine s vylepšeným systémem nasvícení scény (HDR, Deffered Shading) umožňuje velmi pěkné efekty, vše je ale stále ve vývoji.

Novinka 5 Novinka 6
Novinka 7

Eurotunel

Na těchto pěti obrázcích se můžete pokochat železničním terminálem určeným pro nakládání kamionů (celých souprav) na vlaky kvůli převozu Eurotunelem (tunel pod Lamanšským průlivem). Podle všeho tak mimo trajektu budeme mít možnost využít pro přepravu mezi kontinentální Evropou a Anglií i vlaků. Na obrázku by měl být terminál v Anglii. Za pozornost stojí velmi pěkně zpracovaný tahač Volvo v konfiguraci 6×2, a také konečně použití evropských vlaků (na předchozích obrázcích se objevovaly zásadně americké lokomotivy) – zde by mělo jít o francouzský typ Eurotunnel Class 9.

Novinka 8 Novinka 9
Novinka 10 Novinka 11
Novinka 12

Arria Statue

A nyní trochu umění. Na následujících obrázcích je z různých úhlů a za různých světelných podmínek zachycena skulptura nazvaná „Arria Statue“ (do překladu se raději pouštět nebudu, beztak to nemá smysl), která se nachází ve Velké Británii, konkrétně Skotsku, poblíž města Cumbernauld u dálnice A80.

Novinka 13 Novinka 14
Novinka 15 Novinka 16

Tuning

No a na posledních obrázcích se můžete pokochat uživatelským rozhraním určeným pro tuning a úpravy tahačů ve hře. Kategorií je na první pohled dostatek, a určitě potěší možnost vybrat si, na jaké straně budete mít řízení nebo jaká bude konfigurace podvozku.

Novinka 17 Novinka 18

Doplnění ke všem obrázkům

Hra je stále ve fázi vývoje, takže obrázky nereprezentují hru tak, jak bude vypadat při vydání. Především se jedná o použité značky (tahačů, doplňků, …). To, že se objevují na obrázcích, neznamená, že se nakonec objeví i ve hře.

Zveřejnit odpověď