Drobné problémy při vydání STDS, patch a nový obsah v přípravě

Scania Truck Driving Simulator vyšel před zhruba třemi dny, což je, podle nás, krapet dříve, než měl. A brzkému vydání se samozřejmě nevyhnuly určité problémy. Jmenovitě, zájem o stažení dema byl tak velký, že to způsobilo přetížení hostujících serverů. Na krátkou dobu vypadla i oficiální stránka hry. Ta byla mimochodem spuštěna také dřív, než bylo v plánu. Celé je to zapříčiněno tím, že polský distributor vrhl STDS do oběhu týden před globálním vydáním. Nebudeme přemítat, jestli to bylo tak plánované, nebo ne, ale jisté je, že to nemohlo dobře dopadnout. Bylo totiž nutné spustit online žebříčky, registraci apod., přičemž ne všechno asi bylo úplně připraveno. Navíc si spousta lidí začala oprávněně stěžovat, proč mají mít polští hráči ke hře přístup o tolik dříve. A tak se v SCS vcelku správně rozhodli, že alespoň spustí digitální distribuci. No a následný nápor zájemců byl tak velký, že to technika nezvládla.
Ale má to i světlou stránku – hra si v prodejích vede velice dobře. Aktuálně (17. 6. 2012) je na Empik.com dokonce třetí nejprodávanější. Přejeme, aby se takový úspěch opakoval i v jiných zemích.

Novinka 1

Zároveň je v přípravě i první patch pro STDS který, krom opravení několika nahlášených bugů a glitchů, přidá i několik nových nebezpečných jízd. Je potvrzeno, že v budoucnu se můžeme těšit na další spoustu bezplatných přídavků distribuovaných formou patchů. Pracuje se i na nových nebezpečných jízdách a také na podstatném rozšíření mapy pro volnou jízdu.
A jako bonbónek, nadcházející patch rozdá banány na uniklé klíče, enjoy!

Novinka 2

A nakonec jenom takové hlášení – probíhá aktualizace překladu, to právě kvůli připravovanému novému materiálu, tak pokud chcete pomoci, máte možnost.

Zveřejnit odpověď