Poslední okamžiky před vydáním Euro Truck Simulator 2

Vydání Euro Truck Simulator 2 už je za dveřmi a my si v této dnešní závěrečné novince shrneme události, které se za poslední dny před samotným vydáním udály. Po 33 měsících nepřetržité práce dosáhlo vývojářské studio SCS Software konečně onoho významného milníku. Od zítřejšího dne bude záležet vlastně jen na fanoušcích, jak si hra a celý tým povede dále. Zatím to vypadá velmi nadějně, v počtu předobjednávek se ETS 2 drží na předních příčkách v obchodech po celé Evropě.

Na této stránce můžete vidět přehled žebříčků některých významných obchodů po celé Evropě jako důkaz, že si ETS 2 nevede vůbec špatně. V některých případech se dokonce stihl posunout ještě výš, než je na původních obrázcích vidět. Zároveň se vývojáři na základě této malé prezentace snaží dohodnout i se službou Steam, a možná se nakonec na tomto distribučním magnátovi dočkáme ETS 2 i bez předešlého úspěchu v kampani Greenlight.

Euro Truck Simulator 2 není dokonalý, mohl pokrýt větší území, některé tahače by si zasloužili přemodelování, vývojáři budou muset ještě optimalizovat samotný engine hry, aby i s větším obsahem běžel ještě plynuleji a mnoho, mnoho dalšího. Vše ovšem, jak už bylo několikrát řečeno, záleží na vás, fanoušcích. Pokud hru ilegálně nestáhnete hned jak jen to půjde a naopak si ji koupíte, pomůžete tak celému studiu a ti za to budou moci hru zdokonalovat a vyvíjet další tituly třeba jednou i s multiplayerem.

Na závěr tu máme opět pár obrázků, na kterých můžete vidět, že se vývojářům podařilo přizpůsobit kód tak, aby bylo možné hru překládat i do pro většinu z nás absolutně nesrozumitelných jazyků, jako je čínština, japonština nebo vietnamština. Jazyky psané zprava doleva jsou ale stále pasé.

Novinka 1 Novinka 2
Novinka 3 Novinka 4

Zveřejnit odpověď