Oznámení prvního stažitelného balíčku pro Euro Truck Simulator 2

SCS Software právě oznámili první stažitelný balíček (DLC) pro Euro Truck Simulator 2 s názvem Eastern European Expansion (zkráceně ETS 2 EEE). Jak již z onoho názvu vyplývá, bude obsahovat rozšíření mapy o východní Evropu, zejména Polsko, Slovensko a kousek Maďarska. Ostatně pokud jste četli náš nedávný článek, nejedná se o nic překvapivého.

Ptáte se proč zrovna východní Evropa? Vývojáři odpověděli zhruba následovně:
„Se vší úctou k našim fanouškům po celém světě, polská fanouškovská komunita je jednou z nejaktivnějších a nejnápomocnějších. Spolupráce mezi CDP a SCS Software v Polsku je také vzorná. Takže jsme cítili, že je tento region výborným kandidátem na vyzkoušení, zda-li se stane rozšiřování map životaschopným obchodem pro SCS Software. Bylo by skvělé, kdyby mohl trh dokázat, že rozšiřování světa v ETS 2 pro nás není ztracený čas.
Jakmile bude ETS 2 EEE dokončeno, kam bychom se měli vydat dál? Skandinávie? Zbytek Francie s možností pokračování do Španělska? Itálie? Balkán? Pokračovat na východ směrem k Rusku? Pokusíme se přijít s metodou pro pochopení nejvyššího potenciálu a stanovení správných priorit.

A ještě jedna důležitá poznámka. Jak jste asi očekávali, toto DLC nebude zdarma, vývojáři zatím uvažují o ceně kolem 10 € (asi 250 Kč). Pro někoho hodně, pro někoho méně, stále se ale jedná o zcela volitelné rozšíření, a tak jej, pokud nechcete, kupovat nemusíte. V průběhu celého roku však budou vývojáři samozřejmě pokračovat ve vydávání aktualizací zdarma (již brzy nás čeká patch 1.3.x), ve vydávání oprav a mnoha vylepšení, včetně třeba zcela nových modelů tahačů, nebo nové verze kódu umělé inteligence (AI).

A na úplný závěr se již konečně můžete podívat na mapu a pár snímků z onoho připravovaného rozšíření.

Novinka 1
Novinka 2 Novinka 3
Novinka 4 Novinka 5

Zveřejnit odpověď