Nahrávání zvuků tahače Iveco Stralis Hi-Way, nové modely tahačů v ETS 2

Práce na rozšiřování Euro Truck Simulator 2 rozhodně neutichají a již od začátku tohoto roku pracují vývojáři na zcela nových modelech tahačů. Tím prvním, kterého bychom se měli dočkat nejdříve, je Iveco Stralis Hi-Way.

Jedná se o první tahač v ETS 2, který bude vytvořen novou metodou. Spíše než tlačením počtu polygonů na sotva únosnou mez, hodlají vývojáři vyvažovat počet polygonů podrobnějším povrchem užitím technologie normálového mapování. Grafici se sice budou muset něco přiučit, ale výsledek by měl stát za to. Detailnost bude minimálně stejná, nebo lepší, a zároveň počet trojúhelníků, které bude muset vaše grafická karta žvýkat, je omezený, což by mělo mít pozitivní dopad na snímkovou frekvenci.

Součástí přípravy nových modelů je samozřejmě i zachycení zvuků tahače, nafocení fotografií z interiéru i exteriéru a získání obecného přehledu o tahači, z čehož vývojáři opět sestříhali krátké video. Nahrávání probíhalo se společností Silent Noise, natáčelo se poblíž Všesportovního stadionu v Hradci Králové a tahač zapůjčila společnost Stratos Auto.

Zveřejnit odpověď