Zpátky z Gamescomu 2013

Pár vývojářů z SCS Software jako každý rok navštívilo největší evropskou herní výstavu Gamescom, tentokrát však pouze za účelem obchodních záležitostí. Z celkové dvoudenní návštěvy strávili pouze 90 minut ve veřejné části, avšak měli k tomu důvod.

Novinka 1

Tento snímek byl pořízen ve velkém koridoru spojující haly. Nebyl ani víkend a ani špička dne, přesto můžeme vidět obrovské množství lidí. Mnoho z těchto návštěvníků si přišlo pouze prohlédnout svou oblíbenou hru a po 3-5 hodinovém čekání získali přibližně 5 minutový pohled.

Žádná z her od SCS Software však nebyla na výstavě vidět, jelikož hlavním cílem návštěvy byly obchodní jednání se současnými a případně budoucími distribučními partnery a vyhledávání obchodních příležitostí. Tisíce představitelů herního průmyslu spolu s oficiálními novináři měli k dispozici haly 4 a 5, které byly umístěné mimo veřejné prostory a sloužily výhradně k jednáním s schůzkám.

Níže si můžete prohlédnout video, které původně měli možnost zhlédnout pouze návštěvníci procházející kolem stánku Rondomedia, který je vydavatelem her od SCS Software v Německu. Bylo vytvořené ve spěchu, ale vzhledem k tomu, že ho někteří komentovali velmi pozitivně, rozhodli se jej vývojáři zveřejnit.

Zveřejnit odpověď