Jak je na tom patch 1.9 pro Euro Truck Simulator 2

Novoroční období sucha nás opouští a můžeme tak nahlédnout, jak pokračuje dlouhý vývoj připravovaného patche 1.9 pro Euro Truck Simulator 2 a na čem momentálně pracují grafici z SCS Software.

Už mnoho lidí se ptalo, kdy konečně vyjde patch 1.9, a nabízí se jednoduchá odpověď – až bude dokončen. Vývojáři na něm stále usilovně pracují, každým dnem vycházejí pro testery nové verze, a vzhledem k tomu, že se jedná o velmi výrazné změny, musejí si být jistí, že bude bezchybný. Mimo dolaďování a opravy chyb tvoří důležitou součást testování také podpora modifikací, aby práce moderů nepřišla nazmar. Spoustu modifikací bohužel obsahuje z části poškozená data a vývojáři tak musejí přidat zpětně kompatibilní vrstvu do čtecího kódu, aby se zamezilo následným problémům.

Grafici zároveň pracují na vylepšení vegetace, na které, přestože již může někomu připadat dostatečná, je stále co zlepšovat. Vývojáři vždy usilovali, aby byla co nejvíce variabilní a dodávala tak na realističnosti celé hry. Jak se jim zatím daří krajinné prvky zlepšovat si můžete prohlédnout na následujících obrázcích v porovnání se skutečností.

Novinka 1 Novinka 2
Novinka 3 Novinka 4
Novinka 5 Novinka 6

Zveřejnit odpověď