Scania Truck Driving Simulator vydán na Steamu + patch 1.6.1

Hodně z vás si určitě pamatuje říjen minulého roku, kdy byl Scania Truck Driving Simulator přijat v Greenlight kampani na Steamu. V té době byl však veškerý vývoj zaměřen na ETS 2 a ATS a až teprve nedávno si vývojáři našli čas na připravení hry pro Steam. Dnešním dnem byl tedy zahájen její prodej na Steamu a spolu s tím vyšel i patch 1.6.1 přidávající pár nových jízd.

Novinka 1

Pro mnoho z vás je již STDS uzavřenou kapitolou, avšak stále můžete vývojářům pomoci tím, že budete na Steam nahrávat své screenshoty ze hry, zúčastníte si diskuzí na fóru, napíšete recenzi či využijete jiných komunitních možností, které Steam nabízí. Stávající vlastníci legální kopie STDS můžou svůj klíč aktivovat na Steamu stejně jako v případě ETS 2.

Spolu se zahájením prodeje na Steamu vyšel také patch 1.6.1, který nabízí 2 nové nebezpečné jízdy a další bonusovou dráhu v soutěži řidičů. Vlastnící fyzické kopie jej můžou stahovat zde, uživatelé Steamu mají již nový patch obsažený ve hře.

A na závěr zajímavost, v době vydání tohoto patche začíná i nový ročník soutěže Scania Driver Competitions, kterou byla tato hra inspirovaná. Tentokrát chtějí zaujmout více než 85 000 řidičů ze 40 zemí světa. Zatím si můžete pustit virální video propagující tuto soutěž.

Zveřejnit odpověď