Humble Bundle, DLC Fantasy Paint Jobs Pack, stav updatu 1.11

SCS Software přijalo nabídku zúčastnit se Humble Weekly Bundle: Simulators 2 a nabízí zde Euro Truck Simulator 2 spolu s předběžným přístupem k novému DLC Fantasy Paint Jobs Pack. Pokud Humble Bundle neznáte, jedná se o stránky, kde za nabízené hry zaplatíte vámi stanovenou částku, přičemž si můžete ještě vybrat, komu přesně peníze pošlete – vývojářům, obchodu nebo charitě.

Z pravidelných průzkumů vyplývá, že je mezi námi stále stovky tisíc hráčů ETS 2, kteří nemají legálně získaný aktivační klíč, takže se jedná opět o další z mnoha šancí, jak ETS 2 získat levně a jako bonus doustanou předběžný přístup k zmiňovanému DLC Fantasy Paint Jobs Pack, které bude po skončení akce dostupné pro všechny jako obvykle na Steamu. Jak nové nátěry vypadají se můžete podívat v následujícím videu:

Poslední část novinky je věnována připravovaným updatům. Po vydání otevřené bety patche 1.11 se objevilo mnoho nových chyb, takže se finální verze o něco opozdí, ale vývojáři očekávají, že začátkem příštího týdne by měl být patch vydán.

Dokončení se blíží i dlouho připravovaný DAF Euro 6, který bude hlavní novinkou v některém z dalších chystaných letních updatů. Zároveň vývojáři pracují na dvou nových tahačích pro ETS 2 a rovněž dvou tahačích pro ATS, Scandinavia DLC, vylepšování portálu World of Trucks, modelech autobusů i návěsů. Do dalších updatů nás toho tedy čeká opravdu velmi mnoho a máme se opět na co těšit.

Zveřejnit odpověď