Nákladní vozy a přívěsy s výměnnou nástavbou v přípravě pro Euro Truck Simulator 2

Tandemy původně měly být součástí ETS 2 už při svém vydání, avšak vzhledem k náročnosti provedení z toho sešlo. Po čase se k této tematice vývojáři opět vrátili a již delší dobu přemýšlejí o přívěsech s vyměnitelnou nástavbou. Obvykle tyto diskuze probíhají pouze interně, tentokrát se ale vývojáři rozhodli podělit se s námi o zajímavé informace.

Novinka 1

Implementace nákladních vozů a přívěsů s vyměnitelnou nástavbou do hry si ovšem vyžádá hromadu práce. Kromě upravení fyzikálního enginu a ekonomiky hry bude třeba předělat nakládací a vykládací místa. Zároveň to možná přiměje vývojáře k přehodnocení konceptu o vlastnictví návěsů, což by znamenalo velký posun v hratelnosti.

Pro hráče to bude také velká výzva, zvláště pak při samotném nakládání a vykládání. Pokud jste si mysleli, že vaše umění parkovat v ETS 2 dosáhlo maxima, pak jste ještě nevyzkoušeli parkování s nákladním vozem a vyměnitelným přívěsem. Samozřejmě ale pokud nejste hardcore hráč, pořád zůstává možnost automatického parkování.

Jak by celý proces nakládky a vykládky s vyměnitelným přívěsem měl probíhat popsali vývojáři na následujícím obrázku, který jsme pro vás přeložili.

Novinka 2

Zveřejnit odpověď