Jak je na tom patch 1.14 pro ETS 2, nové obrázky z American Truck Simulator

Vývojáři už pár týdnů pilně pracují na dokončení nadcházejícího updatu 1.14 pro Euro Truck Simulator 2. Pro každý nový update se musí rozhodnout, které funkce jsou již stabilní a bez bugů a které si naopak ještě vyžádají nějakou dobu testování. Vývojáři tak mohou pracovat na více než 10 nových funkcích zároveň, ale do aktuálního patche se dostanou třeba jen dvě.

Zbytek pak musí být před hráči skryt, dokud nebude připraven k vydání. Zde ovšem nastává problém, zdali pozastavit projekt a věnovat se dokončení všech funkcí, díky čemuž by nemělo docházet k výskytu nových bugů, anebo paralelně vyvíjet nové funkce a vydávat častější updaty za cenu vyššího výskytu nových chyb a následně delšího testování. Vývojáři zatím nenašli nejvhodnější řešení, a také proto se na některé updaty čeká tak dlouho.

K vydání updatu 1.14 už každopádně není daleko. Beta verze vyjde jako obvykle na Steamu a podle slov vývojářů by to mělo být již v řádech dnů spíše než v řádech týdnů.

Nové obrázky z American Truck Simulator

Mezitím pokračují i práce na American Truck Simulator, a protože to podle některých nedávají vývojáři dostatečně najevo, zveřejnili pár dalších obrázků ze hry.

Novinka 1
Novinka 1
Novinka 1

Zveřejnit odpověď