Nové náklady pro Skandinávii

Spolu s vydáním nového DLC Scandinavia se významně rozšíří i nabídka návěsů a nákladů. Pár z nich sice bude exkluzivně pro majitele onoho DLC, většina však bude součástí aktualizace zdarma.

Jak můžete vidět na obrázcích níže, přibudou návěsy pro přepravu hospodářských zvířat a pro přepravu tahačů Scania a Volvo ze svých továren k jednotlivým prodejcům. Z nákladů pak majitelé DLC Scandinavia budou moci převážet části větrných elektráren a pro všechny ostatní hráče připravili vývojáři přes 80 nových nákladů převážených ve stávajících návěsech. Díky množství nových nákladů se také vývojáři rozhodli rozlišovat farmy živočišné a rostlinné. Každá farma pak má rozdílné náklady, které přijímá a expeduje.

Nakonec se vývojáři zmínili i o vydání nového DLC. Zatím ještě nemohou oznámit konkrétní datum, stále probíhá testování, opravování a vylepšování, ale dlouho už to trvat nebude. Vývojáři se každopádně budou snažit vydat DLC v následujících 2 měsících. Před vydáním také ještě nejspíš proběhne klasická veřejná beta, kde budou hráči moci vyzkoušet nové náklady a nový systém nasvícení.

Novinka 1 Novinka 2
Novinka 3 Novinka 4
Novinka 5 Novinka 6

Zveřejnit odpověď