Propojení American Truck Simulator s World of Trucks

American Truck Simulator bude při svém vydání 3. února propojen s portálem World of Trucks stejně jako Euro Truck Simulator 2. Ne všechny funkce budou ale ihned k dispozici, zejména online zakázky pro ATS přijdou až o něco později.

Novinka 1

Všechny základní funkce ovšem dostupné budou, a sice nahrávání screenshotů a úprava vlastní poznávací značky. Ty nejlepší screenshoty, které pečlivě vyberou vývojáři, se pak dostanou na načítací obrazovky ve hře. Online zakázky pro ATS přijdou co nejdříve po vydání, vývojáři potřebují zajistit stabilitu serverů za vysoké zátěže a zároveň připravují možnost přijetí online zakázek přímo ze hry bez nutnosti návštěvy webového rozhraní.

Ohledně World of Trucks mají vývojáři ještě jedno oznámení. Tamní achievement nazvaný „Refined Identity“, který můžete získat za kompletní vyplnění profilu, už nebude k dispozici. Hlavním důvodem jeho zrušení je náročnost pro databázi a související přesun služeb na cloudový systém. Pokud tento achievement ještě nemáte, máte poslední šanci do 1. února. Poté ho všichni stávající držitelé budou mít v profilu, ale ostatní už ho nebudou moci získat.

Novinka 2

Zveřejnit odpověď