Vychází update 1.1.1 a Kenworth W900 pro American Truck Simulator

Od včerejšího večera je na Steamu dostupný nový tahač Kenowrth W900 pro American Truck Simulator, který každý dostal zdarma v rámci aktualizace.

Novinka 8

S novou aktualizací však přicházejí i další novinky. Už od samotného vydání ATS mají mnozí hráči připomínky ohledně relativně vysokých pokut. Vývojáři však chtějí částky zachovat, jedná se o přiblížení realitě a hlavně o výzvu pro zkušené řidiče, na druhou stranu ale přibyla možnost pokuty vypnout a nově se pokuty vypočítávají na základě hráčových zkušeností, takže v rané fázi hry budete dostávat mnohem menší pokuty. Zároveň bylo upraveno detekování přestupků tak, aby hráč měl více času na přizpůsobení se změně omezení rychlosti.

Novinka 8

Upravena byla také detekce odbočování na červenou. Jak jistě víte, v USA můžete oproti Evropě odbočit doprava i v případě, že na semaforech svítí červená, musíte si však být jisti, že zleva nepřijíždí žádné vozidlo. To je samozřejmě promítnuto i do hry, když tedy odbočíte na červenou vpravo, žádná pokuta vám udělena nebude.


Kompletní přehled aktualizací pro American Truck Simulator naleznete v této sekci.

Novinka 8

V nejbližší době chtějí vývojáři přidat do mapy více značek s omezením rychlosti, aby bylo vždy jednoznačné, jaká je aktuálně nejvyšší povolená rychlost. Pracuje se také na vylepšení mapových prvků řídících AI, které by už do vás nemělo ve výjimečných situacích samo vrážet.

Nakonec se ještě můžete podívat na krátké video ukazující nově přidaný Kenworth v pohybu.

Jeden komentář

  1. Novy (stary) KW W900 je opravdu paradni,hlavne se mi ze vseho nejvice zamlouva zvuk motoru,to je rachot.Cekla jsem ze se mi s nim bude jezdit tezko,kvuli vice zapustene sedacce a delce cumaku,ale jezdi se mi s nim skvele.Opravdu parada.Jen pri couvani se musi hrac vice zamerit na zrcatka,protoze vykloneni z okenka je na bodu mrazu,pres vyfuky nejde nic videt.

Zveřejnit odpověď