Sloučení webu SCSWorld se SvětSim

Dnešním dnem se web SCSWorld oficiálně přesunul sem na SvětSim. Ti bystřejší z vás si už mohli všimnout, že včerejší novinky psal Skipper, což je právě tvůrce webu SCSWorld, kterého bych tímto rád přivítal mezi námi.

Co vedlo k tomuto rozhodnutí? Jednoduše jsme se shodli, že nemá smysl provozovat dva různé weby s prakticky totožným obsahem. Navíc mnoho našich návštěvníků chodilo zároveň na SCSWorld a naopak, takže věříme, že i oni budou za sloučení webů rádi. Společně budeme moci vytvářet kvalitnější obsah a rychleji připravovat novinky.

Co se týče SvětSim, zůstává víceméně vše při starém, pouze jsme přidali několik sekcí a novinek z SCSWorld, které zde chyběly, zejména aplikace. Facebookové stránky byly také sloučeny, pouze se změnila jejich adresa. Twitter stránka zůstává @SvetSimFunsite. Návštěvníci SCSWorld, kteří mají zájem nás nadále sledovat a nebyli zde doposud zaregistrováni, se musí zaregistrovat znovu zde.

Doufáme, že jste za sjednocení webů rádi stejně jako my a společně budeme i nadále přátelskou komunitou fanoušků her od SCS Software. Příjemné prohlížení vám přejí Adam „morrelo“ Fojtík a Radek „Skipper“ Netík.

Logo SvětSim

11 comments

  1. Já to tušil už od rána když jsem objevil těch pár článků tady od Skippera. 😀 😀 Chtěl jsem se na to zeptat, ale pak jsem si řekl že pokud si to myslim správně tak že se to nějak brzy ukáže. Každopádně jsem za to rád, protože jsem stejně chodil na oba weby a oba se mi líbí opravdu moc a řekl bych že jsou i na stejné úrovni. A jsem i rád že se to slučuje do tohohle webu, jelikož tohle byl první web ohledně SCS kam jsem se zaregistroval. Takže jste mě potěšili a přeji vám příjemnou spolupráci a ať to tu vydrží. 🙂 🙂

Zveřejnit odpověď