SCS Software na výstavě PAX East

V roce 1998 dva kluci začali vydávat nevinný webový komiks se zaměřením na videohry a herní kultury. Dnes je Penny Arcade kulturním fenoménem své doby, na který i tento rok vyrazili vývojáři z SCS Software, aby mohli ukázat svou hru American Truck Simulator.

Přestože tento festival není tak obrovský jako německý GamesCom, výstavní stánek SCS Software byl pod obrovským přívalem herních nadšenců.

Novinka 1
Novinka 2

Bylo to vlastně poprvé, co hru vývojáři ukázali na veřejné akci po jejím vydání. Vývojáři se setkali s herními nadšenci, kteří za volanty jejich her mají nahráno stovky nebo i tisíce hodin, ale přišlo také hodně nováčků, kteří ve hře teprve experimentovali.

Novinka 3 Novinka 4

Vývojáři by rádi poděkovali společnosti IMGN.PRO za pozvání do jejich stánku a za skvělou spolupráci, díky které mohli hráči na veletrhu využít demo stanic vybavených počítači s grafickou kartou NVidia GTX 980 a volanty Logitech G29, které všem zajistily dokonalý herní zážitek.

Novinka 5 Novinka 6

6 comments

  1. Pingback: prijzen
        1. Díky.Po pravdě,velmi slušný čísílka a u toho ETS2 to je síla.Myslím,že si SCS mnou ruce,že se jim povedla taková taková hra.A jak se řiká,jen neusnout na vavřínech a pokračovat v další práci.Když to porovnám s moji třetí oblíbenou hrou DIRT Rally,tak ATS je na tom mnohem líp,a to Codemasters je už pojem v herním světě.

Zveřejnit odpověď