Vychází DLC Schwarzmüller Trailer Pack pro ETS2, které můžete získat zdarma

Jak bylo slíbeno v předchozí novince, vývojáři vydávají další DLC, tentokrát balíček licencovaných návěsů firmy Schwarzmüller Group pro Euro Truck Simulator 2.

Vývojáři diskutovali vytvoření tohoto DLC s lidmi ze Schwarzmüller Group už od návštěvy IAA Hannover v roce 2014, takže jak můžete sami posoudit, jednání o licencích se poněkud protáhlo. Výsledkem ovšem je pět velmi detailních návěsů vytvořených podle oficiálních specifikací a referenčních zdrojů. Konkrétně se jedná o cisternu, podvalník, chladicí, klanicové a plachtové návěsy s nátěry všech firem ve hře. Součástí balíčku jsou také hrnek, kšiltovka a vlaječka s logem Schwarzmüller do interiéru vašich tahačů.


Přehled všech doposud vydaných stažitelných balíčků (DLC) pro ETS2 naleznete zde.


Novinka 1 Novinka 2

Aktivační klíč k novému DLC Schwarzmüller Trailer Pack může opět prvních 30 000 z vás získat zcela zdarma. V případě zájmu klikněte na tento odkaz, kde se přihlásíte a potvrdíte splnění úkolu, kterým je tentokrát 50 nahraných hodin v Euro Truck Simulator 2 na Steamu. Následně se vám aktivační klíč ukáže a zároveň odešle na email.

37 comments

  1. Ahoj, když kliknu na odkaz kde to DLC mohu získat tak mi vyjede stránka jako je na SCS Blogu to je v pohodě ale když kliknu na odkaz co mi to ukáže přihlásím se na steam a dole dám continue tak se začne něco načítat a ukáže mi to: Sorry limited Steam accounts are not allowed, nevíte co dělám špatně? na steamu mám odehráno přes 300 hodin a nebo už je těch 30000 klíčů rozdáno? Díky za odpověď

  2. Zdravim ty návěsy jsou opravdu pěkný ale mám takovej problém že ve firmě Nordic Stenbrott mi jaksi s Dafem XF105 nejde připojit návěs s rypadlem(Schwarzmuller) nevim jestli je to bug, případně bych to nahlásil vývojářům ale nevim jestli je to jenom u mě nebo jestli to dělá ještě někomu.

    Mimochodem tohle je opravdu pěkné od vývojářů že uvolnili pro prvních 30 tis toto DLC proto je rád opět podpořím, opravdu všechna čest 🙂

  3. Moja prvá reakcia bola OoooOOOoo, zapnem Steam a aktualizácia sa stiahla, len to neboli tie návesy, a pozerám, a to je platené DLC a až potom som si všimol, že kto ma nahraté cez 50 hodín má to zadarmo, takže z mojej strany veľká vďaka, ale malo to byť ako samozrejmosť, úplne zadarmo, predsa to nie sú žiadne doplnky na ťahač a podobne, ale návesy, čo by mala byť súčasť hry.
    Mám nahraté 1061 hodín , takže 50 hodín je kvapka v mori 🙂 , a to mám hrané úplne bez módov, takže tomu sa povie verný hráč a to som ešte nejakú dobu hral od začiatku mimo Steam-u.
    Tak veľa pekných kilometrov s novými návesmi.
    Keď tu dáte svoje príspevky, zaujímalo by ma počet nahratých hodín z vašej strany.

        1. Pánové,vypadá to,že se na vás nechytám.Mám najeto něco přes 700 hodin ale u mě to dělá to,že jsem vinou mé blbosti musel začínat dvakrát znovu od začátku takže mám proto tolik kolik mám.Asi bych měl i tolik co máte vy ale bohužel.U ATS si na to dávám pozor takže až se budem rozepisovat o hodinách tak budu mít asi taky dost 🙂 🙂 🙂 🙂

            1. První „umrtvení“ bylo to,že jsem dal do hry mod na úpravu světel.Bohužel jsem později zjistil,že při kliknutí na najmutýho řidiče mě začala hra padat.Chtěl mu vyměnit vozítko a už to bylo.Náhradní složku jsem neměl takže od začátku.Měl jsem najeto dost,ale nebudu psát kolik,protože je to už vlastně 3 roky já si pamatuju stěží co bylo včera.Akci si pamatuju ale cifru ne.podruhý to byla ale vysloveně moje blblost.Dělal jsem reinstal WXP a jaksi jsem zapoměl si složku s ETS2 uložit.Opět,akci vím ale cifru ne.Asi tak

                1. Zapoměl jsem dodat,že ETS2 hraju též od začátku a bez Steamu to dělá něco kolem 700 hodin.Takže k se steamem to ted dělá něco kolem 1600 hodin.I když musím přiznat,že byly problémy takže ta cifra není úplně přesná.Ale když vezmu stejné časové období u ATS ( tak 625 hodin) tak se to bude blížit těm mým uvedeným hodinám u ETS2.Navíc v té době jsem nic jiného neměl takže asi tak.

              1. Tak to musim pred tebou smeknout Radmik,level 633 a najete pres 2 mega,tak to uz je sila.
                Sice taky hraji ETS uz od jeho zacatku,ale tolik nalitano zdaleka nemam a ten level jak by smet.A ted to stridam jeste s ATS tak,ze chvili hraji ETS pak zase ATS,ale max. tak hodinku denne nebo ob den.

                Jinka k DLC,to mame ted takove male Vanoce,volanty pro ATS,ted navesy do ETS,luxus luxus a jeste jednou luxus.

                1. A troufám si říct,že brzy vyjde další DLC a dá se předpovědět i které to bude 🙂
                  V game logu se objevuje drobná chybka,která napovídá,že…to bude DLC Michelin
                  00:01:42.070 : [fs] Failed to open file „/vehicle/truck/upgrade/interior_decors/toystand/alpha_ao.dlc_michelin.tobj“ in the read_only mode

                2. Mno je fakt, že něco 30ti megabajtovýho se mi včera večer do ATSka stáhlo a informace o aktualizaci nic nehlásí… 🙂

Zveřejnit odpověď