SCS Software na PGA 2016 a nové informace o vydání rozšíření Francie

Minulý víkend měli návštěvníci herního veletrhu Poznań Game Arena 2016 jedinečnou příležitost si poprvé zahrát připravované DLC pro Euro Truck Simulator 2 s názvem Vive La France!

Novinka 1

Na veletrhu samozřejmě nechyběli ani samotní zástupci SCS, v tomto případě Eryk a Piotr, kteří čelili polským návštěvníkům. Celá výstava a návštěva dvou zaměstnanců byla možná díky distribučnímu partnerovi IMGN.PRO.

Vývojáři byli velmi překvapeni, kolik lidí nakonec navštívilo stánek IMGN.PRO a vyzkoušelo nadcházející DLC. Několik návštěvníků přijelo dokonce ze zahraničí (např. z Rakouska nebo Ruska), jenom proto, aby si mohli nové DLC zahrát. Vývojáři zároveň získali spoustu pozitivních ohlasů, a to i ze strany polských youtuberů/streamerů (lArturlPL, Janusz0821 a Wujek Bohun), kteří budou brzy sdílet své dojmy ve svých videích.

Novinka 1

Celkem bylo pro návštěvníky připraveno 5 různých scénářů v různých částech nové oblasti Francie, nicméně hráči se těchto scénářů držet nemuseli a mohli tak volně objevovat celou mapu Francie. Zatímco si někteří hráli, ostatní se ptali zástupců SCS na všelijaké otázky. Mnoho z těchto otázek bylo promyšlených a komplikovaných, aby tazatelé získali více informací, než mohli vývojáři prozradit, i na tyto situace ale byli připraveni. Nejvíce dotazů, jak lze předpokládat, bylo na datum vydání DLC Vive La France. Na PGA 2016 byl aktuální stav vývoje otevřeně diskutován, proto vývojáři chtějí tyto informace sdělit i zbytku světa.

Novinka 1

Jak mohli návštěvníci PGA vidět na vlastní oči, samotné budování mapy už je dokončeno. Momentálně probíhá raná fáze optimalizace a opravování chyb. Jak už jste určitě pochopili, vývojáři vydávají nový obsah až tehdy, jakmile je hotový. To znamená, že vývojáři neoznámí žádné konkrétní datum vydání, dokud nebude DLC velmi blízko k úplnému dokončení.

Novinka 1

Jak řekl jeden z nejrespektovanějších herních vývojářů, Shigeru Miyamoto: „Odložená hra může být nakonec dobrá, ale uspěchaná hra bude špatná navždy.“

Současný předpoklad vývojářů je, že finální testování a dolaďování zabere zhruba 6-10 týdnů. Takže se nového DLC můžeme dočkat ještě před Vánoci, stejně tak ale i pár týdnů po nich. V každém případě můžete začít s procvičováním francouzského přízvuku, bude se vám brzy hodit minimálně na francouzských mýtných branách.

5 comments

Zveřejnit odpověď