Vychází DLC Michelin Fan Pack pro ETS2, které můžete získat zdarma

Jak vývojáři minulý týden slíbili, dnes vychází dlouho očekávané DLC Michelin Fan Pack, které jsme mohli poprvé vidět už před více než rokem.

Michelin je jedním z největších výrobců pneumatik na světě. Tým vývojářů je velmi hrdý na to, že může tuto značku reprezentovat ve své hře, a považuje to za další milník ve snaze vnést více značek do světa jejich her. DLC obsahuje nejenom spoustu typů pneumatik značky Michelin, ale také související nátěry na vaše tahače či exteriérové a interiérové doplňky, jejichž kompletní výčet můžete vidět na obrázku níže.

Novinka 1

Pokud máte na Steamu ve hře Euro Truck Simulator 2 odehráno více než 75 hodin, máte nyní šanci získat bezplatný aktivační klíč k tomuto DLC. Je potřeba jen učinit několik kliknutí ve vašem prohlížeči, což určitě každý vášnivý fanoušek, který chce zdarma rozšířit svou sbírku, rád udělá a tým Michelinu bude mít díky tomu možnost vidět, že komunita kolem této hry je opravdu aktivní. Pokud patříte mezi ty, kteří chtějí bezplatný klíč získat, klikněte na tento odkaz, kde se přihlásíte a potvrdíte splnění všech úkolů. Následně se vám aktivační klíč ukáže a zároveň odešle na email.


Všech 20 000 volných klíčů k DLC Michelin Fan Pack bylo během necelých pěti hodin rozdáno.



Přehled všech doposud vydaných stažitelných balíčků (DLC) pro ETS2 naleznete zde.


Novinka 2

10 comments

  1. Jjako vlastník všech ůčtů( twiter, etc..) jsem klíč získal naklikáním… podpora díky dvoum zaplaceným licencím na oba simulátory( plus další DLC) je vyjádřena snad dostatečně…. ovšem, to že ETS tedka hapruje a to nejene mě…… ehm…. takže holt, jezdím si v USA 😉 až bude nálada, skusím si pohrát s tím proč při kliknutí na úpravy v servise hra spadne…

Zveřejnit odpověď