SCS Software spouští svůj vlastní e-shop (aktualizováno)

Aktualizováno (5. 6. 2017, 15:00): Od spuštění nového e-shopu uběhlo pár dní a první objednávky už jsou připraveny k odeslání. Zároveň na základě zpětné vazby fanoušků proběhlo pár rychlých úprav – přibyla možnost doručení do Brazílie a byl přepracován cenový model poštovného.

Novinka 5

Novinka 1

Pokaždé když jsou vývojáři na cestách, ať už na veřejných akcích, přehlídkách tahačů či herních výstavách, jsou často dotazováni ohledně jejich oblečení s herními motivy. Vývojáři dlouhá léta váhali, ale s přibývajícím množstvím žádostí se nakonec rozhodli spustit svůj vlastní e-shop s oficiálními produkty SCS Software.

Novinka 2 Novinka 3

Nabídka je v tuto chvíli opravdu základní, nicméně všechny produkty jsou na skladě a připraveny k odeslání. Oblečení ovšem není jediným nabízeným artiklem, k dispozici jsou také různé varianty batůžků, svačinových boxů a hrníčků. Celý sortiment chtějí vývojáři do budoucna postupně rozšiřovat na základě zpětné vazby fanoušků.

Novinka 4

21 comments

  1. Nějak jsem nepobral proč E-obchod od české firmy z adresou v Praze není primárně v češtině z volbou jazyků a hlavně v naší měně (a volbou měn) 🙁 To už jsme u nás zavedly to euro ? Co jsem byl dnes naposledy v obchodě tak tam ještě pořád braly Kč :-/ To už v tom našem národě opravdu nezůstala ani kapka nějaké národní hrdosti a vlastenectví že už se tady rovnou prodává v euru a dolarech ? Děs 🙁 Už kvůli tomuto přístupu kdy my dopředu jasně dávají najevo že o mě jako o zákazníka z ČR nestojí a směřují na zahraniční trh bych si od nich v tom obchodě nic nekoupil 🙁

      1. Business je možná business, ale tady souhlasím s předřečníkem. Jaký nevyplatilo, hosting je zaplacený, vytvoření eshopu, doména taky. A zas tolik textu tam nemají, aby to byl takový problém to přeložit. Mám eshop taky a udělat navíc pár stránek není problém, mají tam pár položek.
        Ale přece jen jsou česká firma, tak by se tak měli chovat.

        1. Jazyk takový problém není, spíše ta měna. Platební brána je pravděpodobně použitá taková, která nabízí bezproblémové přijímání plateb z celého světa v dolarech a eurech a současně za nízké náklady a podíl z prodeje. Taková brána téměř určitě platbu v české měně nenabízí. A naopak česká platební brána, která umožňuje i platby ze zahraničí v dolarech a eurech se shání těžko, případně by si brala velký podíl z prodejů. Sami jsme si tím prošli na trucksbooku a je to opravdu problém. A mít dvě různé platební brány by opět vytvářelo další zbytečné komplikace.

          1. Však jsem nepsal o cenách a na druhou stranu, v korunách nemusím mít platbu kartou, jsou i další metody platby, platba předem, dobírka. Jediný rozdíl u platby přes platební bránu kartou a platbou předem na účet je v rychlosti připsání platby. A pokud dobře tomu eshopu rozumím, jako že asi ne, tak platbu převodem tam jako možnost stejně mají.
            A ještě bych dodal, že já bych měl všechny stránky česky, včetně blogu, WoT, prostě všechno. Samozřejmě k tomu další jazykové mutace. Ale já jsem prostě já, stejně jako bych se u nás s němcem nebavil německy, kdybych uměl, ale jenom anglicky. Ať se taky snaží.

  2. Kvalitní mikina s Gothic potiskem nebo potiskem metalových/rockových kapel stojí 1800-2000Kč, Originál mikina v barvách a logem týmu NHL 1900Kč… Kvalitní a příjemná látka, perfektní potisk co vydrží XX praní, záruka kvality (Při vadě výměna + dárek jako omluva)…. 1500Kč za mikinu mi přjde naprosto normální…. To, že nechodíte do práce, ste lidi co utrácí za cigára,chlast,drogy a kraviny, je váš problém. Když nato nemáte, tak jsi jděte koupit mikinu k vietnamcům na tržnici za 300,- ….

    Pokud je ta mikina z kvalitních materiálů a nebylo na ní šetřeno, tak je to adekvátní cena…

    1. Pamatuju když si brácha koupil tričko Overkill s potiskem alba Under the Influence (88) tak ho nosil léta.Praný bylo velmi často a vydrželo.Bohužel už nevím kolik to stálo ale bylo dost drahý.Ještě někdy v roce 94 jsem ho měl na sobě protože brácha „zblbnul“ a stále tam ten potisk byl krásně vidět.Dneska by to stálo hodně ale když chce někdo kvalitu tak si prostě musí připlatit.A jak už jsem poznamenal,pokud by SCS udělalo nějakej ten půlitr s ATS beru hned dva

  3. Je to každého věc jestli si to koupí nebo ne, asi do toho nepůjdu, jedině, že by to byla nějaká limit edition, protože byl jsem blázen který koupil tričko v limit edition OMS od Kazmy za 1 500,- a co, tak nelituji peněz. Ale přesně se také objevili lidé, jako zde, kteří říkali: Tak drahé triko/mikina? To by koupil jedině blázen a za 1 500,- to je moc předražené…

    Ať si to koupí kdokoliv a moc to zbytečně neřešte…

Zveřejnit odpověď