Krajina v rozšíření Nové Mexiko pro American Truck Simulator

Ne nadarmo se Novému Mexiku přezdívá země okouzlení díky svým rozsáhlým krajinným oblastem, což chtějí reflektovat i vývojáři z SCS Software v připravovaném rozšíření pro American Truck Simulator. Těšit se můžete na nové keře, jehličnaté stromy, přes 40 terénních materiálů (tráva, jíl, kameny), skály, potůčky, vyschlé či zakalené řeky a v neposlední řadě také úžasná panoramata vytvořená z naskenovaných šablon.

Novinka 1 Novinka 2
Novinka 3 Novinka 4
Novinka 5 Novinka 6
Novinka 7 Novinka 8
Novinka 9 Novinka 10

25 comments

  1. Pozdě ale přece.Projíždím si tak obrázky z DLC New Mexico a napadla mě taková,no kravina.Třetí obrázek od konce na pravý straně mě silně připomíná „scénu“ z filmu Chvění 1.Samozřejmě,je to trochu přitažený za vlasy,ale ta partička,která zdrhala před těma červíkama se „ubytovala“ na podobný skále a červíci za sebou zanechávali podobnou hroudu zeminy.Po troše pátrání jsem zjistil,že červíci se jmenovali Graboid (Caederus mexicana).Že by někdo z SCS tento film znal a dal tam nějakej „odkaz“.

    1. Skôr sa obávam toho, ako to bude „bežať“, keďže už teraz sú neskutočné dropy a u mňa to je tak, že čím ďalší patch, tým horšie.
      Keď si nevedia radi teraz s tým, tak potom neviem ako to chcú riešiť potom, keď to bude len sekanica.
      Stači pozrieť komenty na SCS, stále tam niekto píše, že má PC s GTX 1060/1070+ a ide mu to tak, ako mne.
      Pripadá mi to, že viac je to optimalizované pre slabšie kompy, ako tie silnejšie alebo čo…
      Pamätám si keď som to hral na Radeon-e 6850 1GB a som mal vyššie Fps než teraz.

      Samozrejme práca pekná, len trochu to kazí optimalizácia, uvidíme čo prinesie prechod na „nový“ systém.

      O Vydaní Nového Mexika je zbytočne diskutovať, v minulosti sme dávali tipy, a stále to bolo inak, buď skôr ako sme mysleli alebo o trochu neskôr…
      Konečne by už nemala byť žiadna vegetácia z minulosti( ETS2 smreky), vo Francúzsku boli ešte použité :(, ale príchodom nového DLC do ETS2 očakávam skutočne len všetko nové, žiadný pozostatok z prežitia z pôvodnej hry ETS2.

      1. Musim opravdu jen souhlasit s optimalizaci. Taky jsem si poridil novy PC, za nemale penize a cekal jsem ze mi pojede jak ETS tak ATS na 60 FPS, stabilne bez zaseku a ejhle, kolisa jim to jako cert.
        A prece jsem si nekupoval novy PC, bych hral na medium, jen kvuli tomu, ze je nekde asi chyba.
        Chtelo by to opravdu uz prejit na novy engine, jinak do te doby jsme bez sance.
        Takove ETS, tam to dela opravdu jen vyjimecne ve mestech, ale u ATS je to docela hodne markantni i mimo mesta, kde se to take sem tam kousne.
        Ale jinak co se tyce Noveho Mexika, tak se samozrejme tesim, jako kazdy druhy.

Zveřejnit odpověď