Oznámení rozšíření Itálie pro Euro Truck Simulator 2

Jak už prozradila nedávná upoutávka, dalším státem obohacující mapu v Euro Truck Simulator 2 bude Itálie, respektive DLC Italia.

Novinka 1 Novinka 2

Určitě víte, že část Itálie už v ETS2 obsažená je, proto bude daná část vylepšena a sladěna s novou částí Itálie v rámci aktualizace zdarma, podobně jako v případě rozšíření Vive la France. Tvůrci mapy si prostředí Itálie opravdu oblíbili, hlavně díky své rozmanitosti, můžeme se tak těšit na malebné pohledy střídající vysoké hory, břehy moří, zemědělské oblasti i divokou přírodu.

Novinka 3 Novinka 4

Pokud půjde vše podle plánu, můžeme DLC Italia očekávat ještě letos, přičemž produktová stránka na Steamu je už nyní dostupná.

Novinka 5 Novinka 6
Novinka 7 Novinka 8

23 comments

  1. Vyzerá to krásne už sa nemôžem dočkať kedy to vydajú … 😀 A mohli by dať aspoň náznak čo bude nové v update 1.29 …… v nejakom rozhovore spomínali možnosť vlastniť náves alebo náhodné nehody atď.
    Niečo z toho by mohli spraviť.A neviete ako je na tom nová Scania ? Myslím že v lete ju už mali vydať …. ale je mi to vlastne jedno keď to bude aj na vianoce radšej nech urobia kvalitnú prácu za dlhší čas ako polovičnú prácu za chvílu

          1. Mě by se hodně libilo kdyby bylo něco jako dynamické uzavírky silnic nebo jejich zůžení. Něco ve smyslu že by po mapě udělali několik kousků částí silnic, kde by se nějakým algoritmem, třeba každý herní týden, měsíc vyměnila část prefabu z normální silnice do uzavírky, zůžení. Tedy ve finále nic náhodného ale pevně dané změny. No snad pochopíte co chci říct 😀

    1. To nepřipadá jenom tobě.Už když jsem to viděl poprvý tak jsem nechápal.Obrázek 2 a 4 (pravá strana) ty mě dostali.V dálce jsou vidět domy,ne stromy nebo hory jako to bývalo.
      Včera jsem jel jednu cestu ve Francii v noci a v dálce byly vidět světla nějakých domů či co.Ano vypadá to,že se po půl roce od vydání ted nad Francií „rozplývám“ ale začal jsem to ted jezdit a jenom vejrám.Jen se obávám toho,aby SCS nevydali New Mexico a Itálii v nějakým pro mě nedobrým čase,protože Franice mě bude trvat ještě hodně dlouho,dlouho,dlouho

Zveřejnit odpověď