Náročný týden u SCS Software obrazem

V průběhu minulého týdne se u SCS Software stalo hned několik událostí. Jedna skupinka vývojářů předvedla své simulátory na herním veletrhu Gamescom 2017 v Německu, druhá skupinka se věnovala fanouškům na závodech ETRC v Maďarsku a zbytek byl zaneprázdněn stěhováním do zbrusu nových kanceláří.

Novinka head

Firma se neustále rozrůstá, a tak přestěhování do větších prostor bylo nevyhnutelné. Od pondělí proto vývojáři pracují ve zcela nové kancelářské budově Greenline Kačerov. Na obrázku výše můžete vidět vizualizaci samotné budovy a na fotkách níže prostory kanceláří.

Novinka 1 Novinka 2
Novinka 3 Novinka 4
Novinka 5 Novinka 6
Novinka 7 Novinka 8

V další várce fotografií už se přesuneme do německého Kolína, kde vývojáři prezentovali plně pohyblivé simulátory ve svém pojízdném kamionu. Na místě si návštěvníci mohli prohlédnout i závodní speciál půjčený od organizátorů FIA ETRC.

Novinka 9 Novinka 10
Novinka 11 Novinka 12
Novinka 13 Novinka 14

Jeden pohyblivý simulátor byl k dispozici také přímo na závodech FIA ETRC v Maďarsku, kam rovněž zavítalo nemalé množství fanoušků.

Novinka 15 Novinka 16
Novinka 17 Novinka 18
Novinka 19 Novinka 20

Pokud vás zajímá více fotek z akcí, kterých se SCS Software účastní, sledujete jejich oficiální profily na Twitteru a Instagramu.

A nezapomeňte, nadcházející závod ETRC se uskuteční v českém Mostě, kde samozřejmě ani tentokrát nebude stánek s SCS Software chybět, takže pokud byste si také chtěli vyzkoušet ETS2 v plně pohyblivých simulátorech, máte nejlepší příležitost.

Novinka 22

2 comments

Zveřejnit odpověď