Oznámení DLC s nadměrnými náklady pro Euro Truck Simulator 2

Nedávno bylo v pořadu České televize poodhaleno nové DLC s nadměrnými náklady nazvané Special Transport, a nyní konečně došlo na jeho oficiální oznámení spolu s kompletními informacemi a gameplay videem.

Začneme ale několika fotkami. Před nějakou dobou totiž byly vývojáři pozváni na převoz nadměrného nákladu do Mělníka. Během dvou dnů tak měli možnost získat co nejvíce informací a referenčních fotek právě pro tvorbu DLC Special Transport.

Novinka 1
Novinka 2 Novinka 3
Novinka 4 Novinka 5
Novinka 6 Novinka 7

Od té doby už uplynulo několik měsíců a nyní vývojáři přicházejí s takřka hotovým produktem. Na videu níže se můžete podívat, jak jednu z misí hraje vývojář na tamním simulátoru.

Dost bylo ukázek, pojďme si podrobně rozepsat, co vše bude DLC Special Transport a přidružená aktualizace obsahovat:

  • 11 nových nadměrných nákladů (až 70 tun, 6 m široké, 5+ m vysoké a 20+ m dlouhé)
  • 4 nové návěsy
  • 17 unikátních tras pro zakázky s nadměrnými náklady (12 v základní mapě, 2 v rozšíření Na východ, 2 v rozšíření Skandinávie a 1 v rozšíření Vive la France) – trasy budou postupem času přibývat
  • Dohromady přes 80 kombinací zakázek s nadměrnými náklady
  • Doprovodná vozidla s vlastní umělou inteligencí schopná uvolňovat cestu, zastavovat dopravu, dávat rady, vytlačovat ostatní na stranu apod.
  • Speciální intra a cutscény ukazující náklady, úkoly nebo místa na cestě
  • Nové modely, postavy a animace lidí kolem scény
  • Chodci, novináři nebo spolupracovníci podél cesty umístěni v závislosti na denní době nebo špatném počasí
  • Možnost neúspěšného dokončení mise v případě porušování striktních omezení
  • Nový systém kontrolních bodů umožňující vrátit se zpět v případě neúspěšného dokončení mise
  • Nové varovné majáky a jejich animace
  • Nové achievementy
  • Vyšší zisk peněz a zkušeností za úspěšné dokončení tohoto typu zakázek

Datum vydání zatím vývojáři nemohou slíbit, doufají však, že to bude ještě před letošními Vánoci. Veškerá pozornost se již soustředí na finalizaci a testování, mezitím se ale připravují ještě další aktualizace a mapová rozšíření.

16 comments

    1. KrenekCZ@ Bylo by dobře kdyby to DLC multiplayer radši nepodporoval protože na serveru Europe2 hodně hráčů dělá naschvály a nepochybuji o tom že by se našli jedinci co by schválně blokovali doprovodná vozidla nebo dělali někde nějaké nečekané překážky na silnici, návěs přes silnici jízda v protisměru předjíždění v zatáčkách atd, oni se řídí jak idioti plnou rychlostí a klidně tě třeba vyhodí ze silnice jenom proto aby neztratili rychlost…

      1. Já jsem si to občas střihnul,ale je to o ničem.98% lidí chce jezdit ale ten zbytek je dobytek.Dokonce i některý češi.Takovej ZubrCZ to je,nebo byl blbec.
        Nechápu,jak může někdo chtít oficiální MP ve hře.I kdyby to bylo od SCS,idioti se najdou a stejně by to nikdo nehrál.Jezdím Project Cars 1,2 a to je to samý.A je to oficiální.U těchto her je to k ničemu.Dokud se tam budou nacházet idioti tak to nemá cenu.Upravit se to nedá aby idioti neškodily tak radši jezdím singl.Možná se zdá,že se jedno slovo v mém příspěvku objevuje moc,ale má to svůj důvod.

    1. táto hra má potenciál osloviť podobné množstvo ľudí ako CS:GO 🙂 len potrebuje prepracovanie starej mapy, pridať všetky štáty Európy, urobiť ofiko MP a pridávať také DLC ako Special Transport 🙂 táto hra je odychovka a veľa ľudí, ktorí nie sú fanušikovia strielačiek, osloví 🙂 takže ak kurz tvorby ETS2/ATS bude pokračovať, tak to bude veľká budúcnosť 🙂

Zveřejnit odpověď