Vychází rozšíření Nové Mexiko a finální verze aktualizace 1.29

První placené rozšíření pro American Truck Simulator je na světě a spolu s ním i finální verze aktualizace 1.29.

Země okouzlení, jak se Novému Mexiku přezdívá, je k dispozici na Steamu za 11,99 € (~300 Kč). Pokud máte rádi krabicovky, příští týden by u nás měla vyjít také fyzická verze a rovněž zlatá edice obsahující kromě základní hry a Nového Mexika několik DLC navíc.

Novinka 1

Co vše zahrnuje Nové Mexiko

  • Přes 4000 mil nových silnic
  • 14 velký měst, včetně Albuquerque, Santa Fe a Roswell
  • 11 unikátních odpočívadel
  • Přes 600 kompletně nových 3D objektů
  • Komplexní křižovatky a dálniční obchvaty
  • 8 nových firem a průmyslů
  • Jedinečné přírodní i umělé památky
  • Nové achievementy

Neoficiální trailer od SvětSim:

13 comments

  1. Za mě taky naprostá paráda. Všechny ty sjezdy, nájezdy, křižovatky atd na mě neskutečně zapůsobily. To už má člověk opravdu pocit že je opravdu v USA. Samozřejmě asi tam jsou ještě nějaké nedostatky, ale těch si popravdě nevšímám, takže pro mě není co vytknout. A jestli jsou tak věřím že v dalším DLC budou zase víc vychytané, protože se holky a kluci z SCS posouvají vpřed naprosto bravurně. 😉

    1. „Raymy23“ naprostá pravda.Ale hlavně mě berou ty malý města.Jsou takový „útulný“ hlavně když se jede v noci.Nemám vše projeté a to ani nejde ale co jsem si všiml tak to město Artesia,to je pocuc.Ale hlavně ty semafory všude,nedá se nikde uhnout a tak to má bejt.Všechno jen to o přesnosti.Udělali i obrubníky takže se tahač pěkně vzteká když o něj jen zavadí.Stáhnul jsem dopravu na základní úroven a co tam přidali další vozítka tak je to síla.Za mě paráda.

  2. Tak jsem si střihnul náklad z Eureky do Raton a hodina a půl.Viděl jsem dvě spadlý letadla a policejní brutalitu v podobě nesmyslného nabrání mého nebohého návěsu,šmejdi jedni.
    Jinak k tomu není co dodat.Opět velmi dobře odvedená práce.Je vidět další posun k detailům.Nedávno jsem viděl na netu jízdu nějakýho maníka právě v Novým Mexiku a přesně tak to vypadalo.Nedovedu si představit další DLC jak budou vypadat

      1. No s tím rádiem to není nic moc.Vzhledem k tomu,že poslouchám thrash metal tak se mi v tom seznamu toho moc nehodí.Ted teda nevím jak je to s rádiem co je tam New Mexico ale asi to nebude pro nic moc.Měl jsem tam jedno rádio,který mi tam pomohl dát Skipper ale to už nejde.Stejně ale poslouchám motor PB389,je to balzám na uši,i když nějaká americká stanice s metalem by se šikla.

Zveřejnit odpověď