První obrázky z nového rozšíření pro American Truck Simulator

Asi nikoho nepřekvapí, že SCS Software pracuje na dalších mapových rozšířeních. Dnes se rozhodli zveřejnit várku screenshotů z dosud neoznámeného DLC pro American Truck Simulator, ovšem soudě podle předchozích náznaků se téměř určitě jedná o Oregon.

Vývojáři jako obvykle nechtějí předčasně slibovat žádná přibližná data vydání, nicméně už teď jsou si jistí, že rok 2018 bude z hlediska nového obsahu velmi nabitý, jen se teprve vše připravuje.

Novinka 1
Novinka 2 Novinka 3
Novinka 4
Novinka 5 Novinka 6
Novinka 7

13 comments

  1. Vypadá to nádherně a jako vždy o něco líp než všechno předchozí.
    Opět kus pečlivé práce a asi spousty hodin u pc – autorů a pak i nás :-))
    Všiml jsem si na jednom obrázku, že tam zase krouží na nebi to hejno ptáků.
    Nemusel bych ho tam. Nedá se to nějak vypnout ?
    Připadá mi to jak někde v Africe na safari. V našich šířkách jsem to snad ještě neviděl.
    To ať tam občas nějaký ten pták proletí jako ty letadla nebo křoví přes cestu.
    Bylo by to možná víc reálnější, ale sup to vem.
    Už aby to vyšlo.

  2. Docela ironie, vcera jsem se s uzivatelem AdamoK zminil, ze by to chtelo nejakou novinku a SCS nas asi vyslyseli 😀 Jinak moc pekna prace, ani bych se nedivil, kdyby s touhle expanzi prisla i moznost farmareni a stipani drivi v lese 😀 A ty polni cesticky, ty jsou jak stvoreny pro Kenworth T800, nebo T880. Za me velka 1! Jen tak dal hosi, vy vite, jak mi udelat radost! 🙂

    1. Když jsem ted otevřel stránku tak mě zamrazilo.Naprostá paráda a už ted mám „stařecký“ třes.To bude zase dlouhý čekání ale jak píšeš,ted to bude zase něco jinýho,i když mě jízdy po pustinách a pouštích nevadí,bude to zase změna.Já ted jezdím podle pravidel daného státu takže mě ted jízda trvá o něco déle (1500 mil/1 hod 50 minut) takže po Oregonu to bude více jak dvě hodiny.Ano někomu se to zdá dlouhý ale já si to užívám a vzhledem k tomu,že mám G29 tak je to ještě lepší.

Zveřejnit odpověď