Oznámení rozšíření Beyond the Baltic Sea pro ETS2

Vývojáři nyní potvrzují, co již bylo naznačeno v jedné z předchozích novinek. Další mapové rozšíření Euro Truck Simulator 2, pracovně nazvané Beyond the Baltic Sea, bude obsahovat pobaltské státy, konkrétně Litvu, Lotyšsko, Estonsko, ale také jih Finska a části Ruska, jak můžete vidět na mapce níže.

Novinka 1

Můžeme se tak těšit na opravdu rozmanité prostředí, které jako obvykle bude zahrnovat jedinečnou architekturu, průmysl i silniční infrastrukturu, a během následujících měsíců nás vývojáři budou zásobovat lákavými screenshoty z vývoje.

Novinka 2 Novinka 3
Novinka 4 Novinka 5
Novinka 6 Novinka 7
Novinka 8

29 comments

  1. Jestli tedy zpráva (a mapa) nelže, měli bychom se v tomto DLC podívat i do Ruska (minimálně předpokládám do Petrohradu a Kaliningradu). Až do teď jsme se v mapách pohybovali v zemích Schengenu, ale Rusko je jiná. Mě by tedy fakt hodně zajímalo, jak se tvůrci popasují s hraničními kontrolami. Ne že by šlo o něco závažného a také to určitě není to nejdůležitější. Zřejmě to vývojáři vyřeší obdobně, jako u mýtných bran. Ale myslím, že by takové malé zpestření ve stylu namátkových celních kontrol převážených nákladů apod. jiště hru oživilo. Osobně jsem před pár lety jel přes hranice z Estonska do Ruska (přehod Narva-Ivangorod, který se předpokládám jiště ve mapě objeví), tak vím o čem mluvím. Docela by mě zajímal i názor Vás ostatních.

  2. Na blogu v komentech hodně hráčů píše že chtějí Ruská auta do hry nezkusí to vývojáři získat licence od Rusů na některá auta? Třeba Kamaz nebo Maz Běloruský co tam někdo píše že chce do hry já s ním můžu jedině souhlasit do Ruska tyhle auta prostě patří 🙂 samozřejmě je blbost aby se ta auta generovala všade kdekoliv jinde jezdili by pouze v té části Ruska. Co vy na to lidi?

      1. Tak dnes se není čemu divit že tomu tak je vem si třeba naší Tatru, Tatra Phoenix je dobrá výkoná pohodlná Tatrovka krásně se řídí ale v podstatě ten náklaďák je jen Daf CF s mírně upravenou kabinou na podvozku Tatra 🙁 . Je to škoda že Tatra dopadla jak dopadla ale zase na druhou stranu nebejt toho Dafu tak by Tatra už dnes nejspíš nebyla vůbec protože Daf tu firmu doslova vytáhnul ze dna ke kterému klesala

    1. No jo, pokud chceme kvalitní a pěknou mapu (nebo jiné DLC), musíme čekat. A vyplatilo se to. Chce to trpělivost, zvlášť u map.

      Co se týče dalších DLC, myslím, že vyjdou dřív, i když ne hned (Krone, Special Transport pro ATS). Je lepší, když je DLC nebo hra pořádně promakaná a klidně ať to zabere i rok.

      Nechápu ty, co si u ATS stěžují, že je tam malá mapa. Je to pravda, ale je opravdu pořádně promakaná a státy přibývají, i když to trvá rok (Nové Mexiko). Navíc vypadají lépe a lépe. To platí i pro ETS2.

      1. „Special Transport Trucker“ Tak ono jak se to veme.Ano,možná někomu mapa v ATS připadá malá ale pokud se jezdí podle pravidel tak je to vcelku pěkná štreka.Včera jsem střihnul 1557 mil (Hornbrook/CA – Artesia/NM) a jel jsem to hodinu padesát minut a ještě se 40 tunama a to je už slušná doba.A navíc než se to vozítko pořádně rozjede to je taky věc.Ale pokud někdo jezdí jako prase tak mu ta mapa bude vždy připadat malá

                1. Těma osobákama Multiplayer rozesrali totálně, to se nedá hrát páč jedeš a ku*da s osobákem tě začne předjíždět a to tak že tě podkosí tak kde to jsme kdyby ten multiplayer zrušili vůbec by to nebylo na škodu

              1. Asi tak.. nahrál jsem taky spoustu hodin na MP. Ze začátku jsem jezdil dle předpisů, ale kámoši na to srali na MP nejsou ani AI okolní auta, tak jsem se na to taky vykašlal. Dlouho u toho ale nevydržím, nebaví mě to. Za sebe teď můžu říci, že když mám volbu SP nebo MP, volím v drtivý většině případů MP, kde jezdím zpravidla úplně vždy podle předpisů. Tak má ta hra svoje kouzlo a to je zároveň to, co mě na tom přitahuje.

    2. Nemyslím si, že to bude na konci roku. Když se podívám zpětně, tak od oznámení do vydání, bylo v posledních dvou mapových dlc, vždy cca 3 měsíce? Takže můj tip je do začátku prázdnin, s tím, že nás ještě letos jedno rozšíření pro ets asi čeká.
      Stejně bych to viděl i pro ats: Do prázdnin Oregon, do konce roku ještě jedno rozšíření.

Zveřejnit odpověď