Petrohrad v rozšíření Beyond the Baltic Sea pro ETS2

Tentokrát nám vývojáři představují největší město v připravovaném rozšíření Beyond the Baltic Sea pro Euro Truck Simulator 2. Petrohrad je druhé největší město Ruska s více než 5 miliony obyvatel. Jeho velikost a poloha na řece Něvě v čele Finského zálivu byly pro mapové designéry opravdovým oříškem. Vzhledem k měřítku herního světa museli vývojáři zúžit celou oblast pouze na nejcharakterističtější prvky podél cesty, kudy bude hráč projíždět.

Novinka 1

V dané oblasti se ovšem takových charakteristických míst nachází opravdu mnoho, takže výběr nebyl vůbec jednoduchý. Protože páteřní silnice prochází hustě osídlenými oblastmi, museli vývojáři použít každý možný trik k vybudování a optimalizaci města ve hře. Zejména integrace západního vysokorychlostního obchvatu byla skutečnou výzvou. Jedná se o velmi novou stavbu a zpočátku bylo obtížné najít všechny potřebné fotografické reference. Nicméně vývojáři udělali vše proto, aby vytvořili ten správný dojem z velikosti a estetiky tohoto města. Jak se jim to povedlo můžete posoudit níže.

Novinka 2 Novinka 3
Novinka 4 Novinka 5
Novinka 6 Novinka 7
Novinka 8 Novinka 9

Nezapomeňte se také podívat na Steam stránku, kde si mimo jiné můžete přidat rozšíření Beyond the Baltic Sea do seznamu přání:

21 comments

Zveřejnit odpověď