Vychází rozšíření Beyond the Baltic Sea a baltské nátěry

Dnes přesně v 19 hodin vyšlo dosud největší mapové rozšíření s názvem Beyond the Baltic Sea. SCS Software nově k této události uspořádalo živý stream, ve kterém jste mohli vidět rozhovory s vývojáři a také sledovat samotné vydání přímo z kanceláří.

DLC Beyond the Baltic Sea (Pobaltí) si můžete koupit na Steamu za 17,99 € (~470 Kč). Pokud máte rádi krabicovky, fyzickou kopii si můžete koupit např. od oficiálního distributora zde.

Novinka 1

Stream se odehrával na oficiálním Twitch kanále SCS Software a na produktové stránce Steamu. Celým téměř čtyřhodinovým streamem provázel moderátor Alex Blackman (známý spíše jako DJ London z Truckers.FM), přičemž jeho hosty byli Prokop Smetana (senior map designer), Jiří Doseděl (senior 3D artist), Dominik Luska (3D artist, assets) a na závěr Pavel Šebor (CEO). Kompletní záznam streamu je k dispozici na Twitchi (včetně chatu) nebo na YouTube (s automatickými titulky). Textový výňatek těch nejdůležitějších informací z rozhovorů je k dispozici zde (anglicky).

Novinka 1

Baltic Bundle

Současně s novým rozšířením vyšly také tři balíčky nátěrů (litevské, lotyšské a estonské) s národními motivy na vaše tahače, přičemž každý stojí 0,99 € (~26 Kč). K dispozici je ale také speciální balíček zvaný Baltic Bundle, ve kterém dostanete všechna pobaltská vlajková DLC spolu s rozšířením Beyond the Baltic Sea dohromady za 19,49 € (~500 Kč) nebo méně, pokud již nějaká DLC z balíčku vlastníte.

Novinka 2

Přehled všech doposud vydaných stažitelných balíčků (DLC) pro ETS2 naleznete zde.

4 comments

      1. Ano to je u nás bohužel klasika. Nulová hrdost. Dříve se očekávalo že všichni umíme rusky (ještě dříve německy) a nyní zase všichni očekávají že v Česku všichni hovoří anglicky. 😢 Očekávám že se ještě dočkám toho že se u nás bude komunikovat čínský abychom dokázali naši servilnost 🤔

        Jak se nastavuje ten překlad do češtiny? V nabídce je jen zapnout titulky a ty jsou automaticky v AN 🙁 Nikde jsem nenašel volbu překladu do češtiny 😕

Zveřejnit odpověď