Výsledky soutěže o nejlepší video z rozšíření Beyond the Baltic Sea

Soutěž o nejlepší video z rozšíření Beyond the Baltic Sea zaznamenala nemalý úspěch. Vývojáři obdrželi velké množství soutěžních videí a jedno po druhém prozkoumali. Autoři se nebáli používat neobvyklé střihy, nové úhly kamery a ukázali nespočet zajímavých míst v tomto rozšíření.

Novinka 1

Nebudeme to tedy dále prodlužovat, zde jsou tři nejlepší videa, jejichž autoři obdrží výhru v podobě nákupu v oficiálním e-shopu SCS Sofware v hodnotě 100 € se zahrnutou dopravou zdarma:

Do soutěže se přihlásilo několik dalších autorů s pozoruhodnými videi, bohužel však některá z nich měla problémy nebo nedostatky, které je dokonce vyřadily ze soutěže. Pár videí působilo nedodělaně, pravděpodobně kvůli časové tísni, a někde se autoři pokusili o vskutku kreativní koncepce, které nakonec nedopadly tak, jak si pravděpodobně naplánovali. Nakonec se kromě tří vítězů rozhodli vývojáři zmínit ještě další dvě videa a udělit jim odměnu v podobě zvláštního uznání:

Vývojáři vybrali ještě kolem dalších 20 videí, která si zaslouží být umístěna alespoň na sociálních sítích. Přestože se nedostala mezi nejlepší, stále jsou zajímavá a jejich tvorba musela zabrat spoustu času. Můžete si je prohlédnout na oficiálních kanálech SCS Software na Facebooku a Twitteru.

Zveřejnit odpověď