Seattle v rozšíření Washington pro American Truck Simulator

Seattle je největší město ve státě Washington a na celém severozápadě USA. V roce 2016 se stalo nejrychleji rostoucím velkoměstem USA a spolu se svými 3,5 miliony obyvateli je sídlem největších amerických společností.

Novinka 1 Novinka 2
Novinka 3 Novinka 4

Vytvořit takto komplexní město jako je Seattle, se svými ikonickými mrakodrapy, slavnými památkami a sportovním stadionem, není pro mapaře vůbec jednoduchý úkol. Základem je pečlivé plánovaní a rozhodnutí o odpovídajícím rozsahu vzhledem k měřítku mapy, poté už je to neustálý boj mezi kvalitou a optimalizací. Navzdory těmto výzvám se vývojářům podařilo vytvořit realistickou podobou Seattlu a jeho orientačních bodů.

Novinka 5 Novinka 6
Novinka 7 Novinka 8

Díky mnoha firmám nebudete mít v Seattlu nouzi ani o zakázky. Značná část námořní a letecké přepravy vede právě sem, takže na vás čeká neustále vysoká poptávka po distribuci nákladu přes západní pobřeží a dále.

Novinka 9 Novinka 10
Novinka 11 Novinka 12

Nezapomeňte se také podívat na Steam stránku, kde si mimo jiné můžete přidat rozšíření Washington do seznamu přání:

5 comments

  1. Kvalita zpracovani je velice dobra, vsimnul jsem si, ze v Seattlu budou nasazeny dopravni ukazetele, ktere ridi rychlost dopravy, tuhle vychytavku bych uvital i v Portlandu, pac tam to myslim taky maji, aspon na Marquam Bridge jsem si toho vsimnul. Tesim se i na Spokane, je to druhe nejvetsi mesto ve Washingtonu a podel dalnice jsou zajimave budovy, jako jsou kostely, nemocnice, podel tece i reka, ….

Zveřejnit odpověď