Nový průmysl v rozšíření Utah pro American Truck Simulator

Připravované rozšíření Utah pro American Truck Simulator jako obvykle nabídne řadu nových průmyslových zón, které jsou nedílnou součástí celé herní ekonomiky.

Novinka 1 Novinka 2
Novinka 3 Novinka 4
Novinka 5 Novinka 6

Jedno z největších zastoupení bude mít ropný průmysl, jehož celý cyklus budete moci poznat. Od budování nové ropné plošiny až po převoz pro účely skladování z těžebních i štěpních oblastí. A stejně jako ve skutečnosti narazíte i na sklady potaše.

Novinka 7 Novinka 8

Podporu průmyslu budou zajišťovat servisní střediska těžkých strojů s velkými i standardními sklady vytvořenými zcela novými metodami právě pro Utah. Naleznete zde ale také klasické prodejny potravin zahrnující místní zemědělství, včetně mlýnů pro přípravu krmiv.

Novinka 9 Novinka 10

Nezapomeňte se také podívat na Steam stránku, kde si mimo jiné můžete přidat rozšíření Utah do seznamu přání:

4 comments

  1. Tesil jsem se na Nove Mexiko, Oregon i Washington, ted se pro zmenu tesim na Utah 😀 Screeshoty z Utahu vypadaji moc hezky. Tak nejak jsem rad, ze se opet podivame do pouste. Utah bude zajimavy stat, ktery nabidne spoustu zajimavych pohledu do krajiny a bude fungovat i jako dalnicni krizovatka. V Salt Lake City se spoji dalnice I-80 s I-15, take ziskame novy kus dalnice I-70, ktera vede pres hory do Denveru v Coloradu a dale na vychod. Co se tyce Salt Lake City, tak verim ze bude vypadat opet zajimave (viz. Portland, Seattle, Albequerque).

Zveřejnit odpověď