Event „Goodyear Roll-Out“ na World of Trucks se prodlužuje

Zatím poslední event na World of Trucks s názvem „Goodyear Roll-Out“ proběhl tak rychle, že si toho mnozí v období dovolených ani nevšimli. Komunitním úkolem bylo odvést 300 000 zakázek, což hráči zvládli za pouhé tři dny, mnohem dříve než vývojáři předpokládali.

Novinka 1

Po krátkém prodloužení eventu o jeden den dokončilo úkol dohromady přes 40 000 hráčů, přesto se ale poté ozvalo velké množství fanoušků, kteří chtějí event odjet jen tak pro radost nebo získat unikátní achievement na World of Trucks. Vývojáři se proto po zvážení všech faktorů rozhodli tento event znovu prodloužit, tentokrát do 19. 8. 2019 v 01:59. Úkol zůstává stejný – doručit 10 zakázek s nákladem pneumatik Goodyear. Odměny v podobě visací vzducholodi Goodyear do interiéru a achievementu na World of Trucks také zůstávají, ovšem odměnu za komunitní úkol v podobě DLC Goodyear Tyres Pack zdarma už nedostanete.

Nově ale máte možnost si zasoutěžit o hodnotné ceny z e-shopu SCS Software za vytvoření screenshotu ze hry. Pokud se chcete zúčastnit, kompletní podmínky soutěže si můžete přečíst níže:

  • Vytuňte svůj tahač (a volitelně také návěs) s použitím DLC Goodyear Tyres Pack.
  • Vytvořte herní screenshot svého tahače (volitelně s návěsem), nebo interiéru kabiny ukazující nová příslušenství.
  • Použijte pouze originální hru (neoficiální modifikace tentokrát nejsou povoleny).
  • Sdílejte svůj screenshot na Twitteru nebo na Instagramu s hashtagem #GoodyearRollOut a označte profily Goodyear (Twitter, Instagram) i SCS Software (Twitter, Instagram).

Uzávěrka soutěže je také 19. 8. 2019 (01:59). Každý z pěti výherců získá balíček cen z e-shopu SCS Software v hodnotě do 100 €.

Jeden komentář

Zveřejnit odpověď