Přehlídka domácích kanceláří zaměstnanců SCS Software

V jedné z předchozích novinek SCS Software informovalo o přesunu zaměstnanců z pražských kanceláří do svých domácnosti, a celé studio tak už nějakou dobu pracuje z domova. Vývojáři si v rámci možností přizpůsobili své domácí kanceláře a rozhodli se je sdílet. V následující galerii tak můžete vidět přehlídku zajímavých i vtipných pracovišť, odkud pro nás momentálně připravují nové aktualizace a rozšíření.

Novinka 1 Novinka 2
Novinka 3 Novinka 4
Novinka 5 Novinka 6
Novinka 7 Novinka 8
Novinka 9 Novinka 10
Novinka 11 Novinka 12
Novinka 13 Novinka 14
Novinka 15 Novinka 16
Novinka 17 Novinka 18
Novinka 19 Novinka 20

A na předposledním snímku jste si určitě všimli předělané části Las Vegas, včetně mapy, není tak pochyb o tom, jaká oblast ATS bude přepracována v dalších aktualizacích.

2 comments

  1. Chtěl jsem poprosit, zda by jste mi nepomohli radou. Již několik roků mám ETS2, k němu postupně dokoupené DLC. Vše hraji ve službě Steam, jinak nešlo hrát. Vše bylo v pořádku až nyní, kdy došlo k aktualizaci hry na 1.37. Po aktualizaci hra nešla vůbec zapnout, pořád spadávala. Tak jsem odinstaloval všechny módy. Hra se načetla, ale když jsem klikl na tlačítko jet, tak se hra vypla. odinstaloval jsem hru a opět nainstaloval, ale problém stejný. Byl bych moc vděčný za radu nebo pomoc. Děkuji

Zveřejnit odpověď