Oznámení eventu „Operation Genoa Bridge“ na World of Trucks

Jak už bylo naznačováno v předchozí novince, vývojáři připravují nový event na World of Trucks s názvem „Operation Genoa Bridge“. Již příští týden tak budete moci prostřednictvím externích zakázek pomáhat při rekonstrukci nechvalně proslulého Morandiho mostu v italském Janově.

Novinka 1

Po skončení eventu zároveň vývojáři plánují zahrnout zrekonstruovanou oblast do standardní mapy podle toho, jak bude stavba probíhat přímo ve skutečnosti.

Novinka 2 Novinka 3

21 comments

  1. Konečně. „Trochu“ to trvalo než se SCS odhodlalo zareagovat na realitu. Nic ve zlém, chápu že to není jednoduché. (nechat nějak spadnout most, postavit dočasnou objízdnou trasu a za „chvíli“ stavět zase něco nového). Ale ten kus dějin mi v tom chybí. Škoda, že neumím to stavění, asi bych si to pro sebe nebo jako mod pro všechny, udělal sám.
    Ale což, je to tady, návrat do reality, radujme se. 🙂

            1. S AVG Grisoft jsem začínal na svém prvním PC v roce 1994; tenkrát to byl perfektní antivir, ale postupem času ztrácel a do kytek šel, když ho Brňáci prodali… nevím sice už komu ani kdy, ale prostě to šlo do kopru.
              Dlouhá léta (patnáct let ?) používám „Kaspersky“… a celou dobu jsem neměl jediný problém (z pohledu virů a podobných šmejdů).

Zveřejnit odpověď