Sopečná krajina v rozšíření Idaho pro American Truck Simulator

Krajina v americkém státě Idaho je opravdu různorodá, což dokazuje i dnešní várka screenshotů ze stejnojmenného rozšíření pro American Truck Simulator, ve které se vývojáři zaměřují na národní přírodní rezervaci „Craters of the Moon“.

Novinka 1

Oblast se formovala zhruba před 2 000 až 15 000 lety během osmi hlavních eruptivních období, kdy láva vypukla z Velké propadliny, což je řada hlubokých trhlin, která začíná v blízkosti současného návštěvnického centra a táhne se necelých 84 km. Tato pustá krajina je také známá svým propojením s vesmírem – návštěvníci zde mohou prozkoumat povrch podobný Měsíci, aniž by museli opustit Zemi.

Novinka 2 Novinka 3
Novinka 4 Novinka 5
Novinka 6 Novinka 7
Novinka 8 Novinka 9

A aby toho nebylo málo, vývojáři připravili ještě nové video ukazující nesestříhaný gameplay zakázky mezi městy Boise a Grangeville.

Nezapomeňte se také podívat na Steam stránku, kde si mimo jiné můžete přidat rozšíření Idaho do seznamu přání:

4 comments

  1. Tak teď se těším ještě víc.
    Dnes zveřejnili novou možnost ve hře, prohlídky zajímavých míst pomocí „Director’s Cut“.
    To bude pěkné zpestření, někdy jinak jednotvárné jízdy a konečně si snad budu moct pořádně prohlédnout některá pěkná místa pohodlněji. 🙂
    A k tomu ještě nějaké další možnosti.
    Však to sem morrelo asi brzo šoupne (ten článek) 😉

  2. Pokud by nekoho zajimalo, kde lezi Craters of the Moon, tak jeho velka cast se nachazi podel silnice US20/US26/US93 z ni se dostanete i do Robert Limbert Visitor Center. Na mensi cast „mesicni krajiny“ se da narazit i u dalnice I-15 mezi Pocatello a Idaho Falls. Opet musim pochvalit SCS za uzasnou praci, krajina pusobi dost realne a vzdalene hory krasne dokresluji tu spravnou atmosferu Idaha.

Zveřejnit odpověď