Představení tahače Freightliner Cascadia pro American Truck Simulator

Nedávno jsme tu měli teprve upoutávku, a nyní rovnou přichází představení nových tahačů Freightliner Cascadia pro American Truck Simulator v celé své kráse.

Novinka 1 Novinka 2

Díky značné spolupráci se společností Daimler Trucks North America na vás čeká přesný model pyšnící vynikajícími aerodynamickými vlastnostmi, zcela novou palubní deskou, nejúspornějšími motory DD15 či DD13 a technologicky vyspělými převodovkami řady DT12. Kdy přesně budou nové tahače k dispozici u vašich prodejců v American Truck Simulator zatím nebylo oznámeno, dle slov vývojářů to ale bude brzy.

Novinka 3 Novinka 4
Novinka 5 Novinka 6

A pokud vás zajímá, jak probíhalo nahrávání zvuků i přes nepřízeň současné pandemie, vývojářům se teprve před třemi týdny podařilo najít importovaný Freightliner Cascadia přímo v sousedním Německu u společnosti Transportbotschafter, která jim tahač propůjčila. Níže se můžete podívat na fotky a video z celé akce.

Novinka 7 Novinka 8
Novinka 9 Novinka 10
Novinka 11
Novinka 12 Novinka 13

17 comments

      1. No je fakt že na dlouhý cesty se vůbec ten kamion jak říkáte holátko nehodí.Spíše do toho lesa odtáhnout někam poblíž třeba na pilu pár klád.Jet s tím přes 4 tisíce Km no nevím nevím to je pak asi pro toho řidiče na dvouměsíční rehabilitaci někde v lázních.Ten Freihtliler nemá ještě nějakou starší verzi? Možná ale že si ten název pletu nebo jsem viděl nějakou modifikaci.Měl takovou hranatou kabinu….?

          1. Starší typy vozítek jako Kenworth,Peterbilt,Freightliner měli tyhle „zploštělý“ předky.Ty bohužel oficiálně s velkou pravděpodobností ve hře nebudou a ani bych se nedivil.Od toho jsou mody ale ty zase při „dobrý konstalaci“ dokažou hru dojebat takže aspon pro mě je to o ničem.Chvíli jsem jezdil s tím KW100,pěkně udělaný ale je to mod,a já si nechci modem hru kurvit a nebo si ve hře dělat „miliony“ profilů

Zveřejnit odpověď