Oznámení rozšíření Wyoming pro American Truck Simulator

V nedávné novince nás vývojáři upoutávali na nové mapové rozšíření a nyní přichází jeho oficiální oznámení. Další stát rozšiřující svět v American Truck Simulator bude Wyoming.

Novinka 1

Wyoming je sice jeden z nejméně obydlených států v USA, najdete v něm ale spoustu velkolepých míst stojících za návštěvu a prohlídku. Je domovem několika nejkrásnějších národních parků v zemi a proslavil se především svými červenými soutěskami, horkými prameny, tradičními prérijními městečky a historickými památkami. A proč jste v upoutávce viděli zrovna bizony? Od roku 1985 se jedná o oficiálního státního savce a dodnes můžete pozorovat velká stáda pasoucí se po místních prériích a chráněných území, která byla založena kvůli jejich úbytku. Níže se můžete podívat na první screenshoty z tohoto rozšíření, které zároveň byly vytvořeny s novým systémem nasvícení hry připravovaným pro aktualizace 1.40.

Novinka 2 Novinka 3
Novinka 4 Novinka 5
Novinka 6 Novinka 7
Novinka 8 Novinka 9
Novinka 10 Novinka 11
Novinka 12 Novinka 13
Novinka 14 Novinka 15
Novinka 16 Novinka 17
Novinka 18

Nezapomeňte se také podívat na Steam stránku, kde si mimo jiné můžete přidat rozšíření Wyoming do seznamu přání:

6 comments

  1. Takhle brzo to bylo zverejneno i minuly rok?
    Je nejaka sance, ze by se vydaly 3 DLC v roce 2021? I kdyz covid19 plus velke staty Montana a Texas to asi nehrozi:D
    Chtel jsem se jeste vyjadrit k ProMods Canada, tak to udelam tady at vsude nespamuju. Klobouk dolu, jako by to patrilo primo k SCS (ne-li lepsi) fakt mi to tak pripada. Tech znacek fakt dost, pak jsem musel zastavovat skrz kontrolu brzd taky fajn:)
    Nedavno jsem tu daval ty videa od “truckeremvkanade” kde jel v BC do takoveho tunelu (Z Hope do Merrittu) uplne jsem si na to vzpomnel a zpracovano taky presne, zvirata ktere byly na moste nejspis namalovane, takze to proste takhle potesi ta realita no:))

Zveřejnit odpověď