Francouzská města propojující rozšíření Iberia pro Euro Truck Simulator 2

Kromě samotného rozšíření Iberia pro Euro Truck Simulator 2 pracují tvůrci mapy také na propojení nových států se stávající části Evropy, konkrétně tedy s Francií. Na hráče tak čekají dvě další města, která budou součástí aktualizace zdarma v rámci již existujícího DLC Vive la France ! Silniční síť zároveň bude rozšířena o dva nové spojovací uzly ve městech Toulouse a Bordeaux.

Novinka 1

Prvním z nových měst je Bayonne nacházející se na jihozápadě Francie. Je hlavním městem francouzského Baskicka a důležitým spojením pro řidiče směřující do Španělska, jelikož se nachází v blízkosti hranic. Bayonne samozřejmě nabídne také místní firmy, odkud a kam budou moci hráči doručovat náklady.

Novinka 2 Novinka 3
Novinka 4 Novinka 5

Druhou lokací bude menší obec Lacq v okrese Pau. Zatímco tato malá vesnice bude pro většinu jen scénickým průjezdem, nachází se zde jeden důležitý průmysl. Místní průmyslový komplex byl postaven po objevu jednoho z největších nalezišť zemního plynu na světě. Dnes je Lacq domovem největší rafinérie ve Francii a je jedním z největších producentů a vývozců síry na světě.

Novinka 6 Novinka 7
Novinka 8 Novinka 9
Novinka 10 Novinka 11
Novinka 12 Novinka 13

3 comments

Zveřejnit odpověď