Nové konfigurace podvozků pro tahače v American Truck Simulator

Od prvního vydání American Truck Simulator už uběhlo neuvěřitelných 5 let. Za tu dobu dostal spoustu aktualizací, spoustu dodatečného obsahu, spoustu mapových rozšíření a v neposlední řadě spoustu nových tahačů. V rámci této příležitosti se vývojáři rozhodli oznámit jednu z nejvíce žádaných novinek – nové konfigurace podvozků.

Novinka 1 Novinka 2
Novinka 3 Novinka 4

Vývojáři připravili zbrusu nové konfigurace 4×2, 8×4 a 8×6 pro různé tahače a potažmo různé kabiny. Přehled všech konfigurací si můžete prohlédnout níže, přičemž vše bude součástí nadcházející aktualizace 1.40 pro ATS.

  • Freightliner Cascadia: 4×2 (Day cab)
  • International LoneStar: 8×4 (Day cab a Sleepers)
  • Kenworth T680: 4×2 (Day cab)
  • Kenworth W900: 8×4, 8×6 (Day cab a Sleepers)
  • Mack Anthem: 4×2 (Day cab)
  • Peterbilt 389: 8×4, 8×6 (Day cab a Sleepers)
  • Peterbilt 579: 4×2 (Day cab)
  • Volvo VNL: 4×2 (Day cab), 8×4 (Day cab a Sleepers)
  • Western Star 49X: 8×4, 8×6 (Day cab)
Novinka 5 Novinka 6
Novinka 7 Novinka 8
Novinka 9 Novinka 10

4 comments

  1. No já bych docela ocenil, kdyby hoši od SCS opravili tu zvukovou sekvenci vlaků, sice je to prkotina, ale projíždějící vlak (klapot kol) mi trochu tak připomíná zvuk nějaké poplašené tramvaje. Další zpestření by bylo přidat do základu ruce na volant, sice je na modifikace, ale proč to nemít v základu a jak už jsem jednou psal bylo proma, když probíhá nakládka, tak by proběhla krátká videosekvence např. nakládání pod násypkou, jeřáb s kontejnerem, nakládající ještěrka apod., ale to jsou jenom moje postřehy.

    1. Jo tebou uvedený věci by nebyly na škodu.Ten vlak je příšernej.O těch rukách na volantu už jednou někde slovo padlo ale nějak se k tomu moc nevyjádřily.Nevím možná třeba mě by to asi vadilo.Když jsem kdysi jezdíval DIRTy nemohl jsem mít pohle z kabiny,ty „flaksy“ na volantu mi vadily.Jasně asi by to bylo uděláno jako možnost ale je to takový divný.A ty video sekvence to jsem kdysi taky psal.Nebylo by to na škodu.

      1. Me treba ten zvuk vlaku nijak hrozny neprijde a zase tak casto je nepotkavam. Ale jo klidne by to mohli zlepsit, upravit. Ruce na volantu by byly fajn jako moznost, ale ted je otazka jestli by se hraci spokojili jen s animaci rukou na tom volantu, nebo by i pak pindali ze ty ruce nedelaji co maji kdyz hrac zada nejaky prikaz (otevreni okenka vlevo, vpravo, zatazeni rucni brzdy atd atd) a to by byla hromada animaci. Nicmene ja osobne hraju i s vypnutym volantem a pohledy v kabinach mam nastavene tak aby mi muj realny volant plus minus pasoval do toho co vidim na obrazovce. No a animace nakladek by asi byli taky fajn, ale uprimne receno si myslim ze zacatku by se na to drtiva vetsina koukala jak to vypada tady a tamhle a pak uz by to automaticky odmackavala (za predpokladu ze by to slo), protoze koukat na to same porad dokola moc nechces a spis chces hrat. Prikladem je napriklad kdyz nekdo hraje fifu, tak na animace pred zapasem se clovek koukne parkrat, hlavne kdyz jde o ligu mistru, evropskou ligu a pak uz to proste preskakuje protoze to zdrzuje. Ale jo kdyby tyhle veci udelali a byly by jako moznost proc ne.

        1. Co se tyce zvuku, ano, nektere zvuky jsou hrozne, ale nezapominejme na to, ze SCS sami rekli, ze budou zvuky postupne vylepsovat. Behem lonskeho leta byl do Spanelska a Portugalska vyslan maly tym (Matej a Irenej), ktery mel za ukol nahravat ruzne zvuky, jako jsou zvuky prirody, dalnic, odpocivadel, pristavu, mistnich farem, elektraren, atd…, ktere budou pouzity pro DLC Iberia a zaroven nahradi i nektere stavajici zvuky. Verim, ze az to situace dovoli viz. Covid, tak vyslou vypravu i do USA, aby mohli nahrat zvuky i pro ATS.

Zveřejnit odpověď